Patisserie Sugar and Sweet is gespecialiseerd in het maken van glutenvrije taarten. De markt voor dit soort taarten is op dit moment beperkt.
Marieke Kleinsman werkt vanaf huis, in een aparte keuken, zodat er ook echt geen producten met gluten met de taarten in aanraking kan komen.
Mensen leren door deze producten te proeven, dat glutenvrije producten niet saai hoeven te zijn. Het is lekker en beter voor de lijn:)
Het assortiment bestaat uit slagroomtaart, stapeltaart, dinotaart, geboortecakejes, chocoladetaart en verschillende soorten taart met figuurtjes.
Het is natuurlijk ook altijd nog mogelijk om andere taarten te bestellen, dit word gemaakt in een andere keuken en een andere oven.
Voor vragen of bestellingen kun je via het formulier op de site contact opnemen, Marieke probeert binnen twee werkdagen telefonisch te reageren of via mail. Je kunt ook telefonisch een bestelling plaatsen.
Het leveren van de mooiste en lekkerste taarten die aan de wensen van de klant voldoen is de belangrijkste doelstelling van patisserie Sugar and Sweet.
Het motto is: geniet van alles! Veel plezier met het maken van jouw keuze!
Meer leuke winkels vind je in het overzicht op Kidsproof Amersfoort