• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

10x de leukste kinderwinkels in Amsterdam

18 juni 2024
Amsterdam is een heerlijke plek met veel leuke kinderwinkels! De ketens ken je vast wel, dus wij hebben juist de unieke adresjes voor je opgezocht. Kinderkleding, kinderschoenen, speelgoed, kinderboeken, cadeaus, wat je maar nodig hebt is er te vinden!
1. Ondersteboven Puck
Ondersteboven Puck: dé plek waar je moet zijn voor je baby, kind en leuke cadeautjes! Je vindt hier onder andere babypakjes vanaf maat 44 en stoere hippe kinderkleding t/m maat 128. Maar ook schoenen, slofjes, boekjes, knuffels, badcapes, nachtlampjes, servies, verzorgingsproducten, bijtspeeltjes noem maar op....

Bij Ondersteboven Puck kun je voor elk budget terecht voor jezelf of voor een ander, om met een super leuk cadeau blij de deur uit te lopen.



2. Le BIG
Een droomwinkel vol kleding en accessoires voor meisjes van 2 tot 12 jaar! Of je nou op zoek bent naar een mooie outfit voor een speciale gelegenheid of een cadeautje voor je BFF, er zit vast wel wat voor je bij. Je vindt bij LE BIG complete looks voor meiden. Van grappige haaraccessoires tot glittertasjes, van de mode klassiekers tot de must haves van het seizoen!




3. FamFam 
FamFam is een te gekke lokale marktplaats voor tweedehands kinderspullen in Amsterdam! Koop en verkoop in jouw buurt speelgoed, kinderboeken, kinderkleding en meer. Geen gedoe met versturen, maar een persoonlijk moment in de buurt. Je fietst even langs of wisselt het uit op het schoolplein. Heel makkelijk, duurzaam en snel! Start direct en volledig en gratis met verkopen en geef jouw spullen een tweede leven.



4. Teken Tafelkleed
Dol op kleuren en tekenen? De unieke XXL tafelkleden van Teken Tafelkleed maken kleuren een heus feest. Ze hebben tafelkleden van wel 1 x 1.4 meter! Je vindt er tafelkleden in verschillende thema's, zoals de stad, de seizoenen, de feestdagen of verjaardagen. Leuk om op de grond of op tafel neer te leggen en met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes tegelijk mee aan de slag te gaan. 



5. World of Mies
Geef een uniek cadeau! Bij World of Mies in de Hallen van Amsterdam vind je te gekke spulletjes. Van gepersonaliseerd servies tot vrolijke schoolspulletjes, Michelle de Boer maakt het allemaal. Elk design is handgeschilderd en dat maakt het natuurlijk extra bijzonder. Er zijn zelfs kinderstoeltjes met naam of een leuke poster voor aan de muur!



6. LEGO winkel
Je droom komt uit in deze LEGO winkel vol met de allerleukste LEGO spullen voor elk thema! LEGO heeft een geheel eigen winkel in Amsterdam waar je alles van LEGO kan kopen wat je nodig hebt! Van Harry Potter tot Sesamstraat en zelfs Frozen behoren tot de leuke collectie van LEGO.

Naast alle onderdelen die je kan kopen in de winkel, is er ook een website met een kidsafdeling waar bijvoorbeeld veel leuke en handige filmpjes te vinden zijn!

7. De Kinderboekwinkel
In De Kinderboekwinkel vind je peuter-, kleuter-, en jeugdboeken in alle soorten en maten. Of je nu houdt van een prentenboek of leiver een spannend verhaal leest, bij de Kinderboekwinkel aan de Rozengracht vind je alle soorten boeken voor kids! 

Bang dat je geen keuze kunt maken uit de 7.000 titels? Geen zorgen, de medewerkers hebben vrijwel alle boeken gelezen en kunnen je dus makkelijk vertellen naar welke kast je het beste kan gaan.



8. De Boswinkel
In De Boswinkel vind je alle informatie over het Amsterdamse Bos. Over het ontstaan, over de activiteiten die er zijn en allerlei gloednieuwe, leuke (cadeau)artikelen.

Zo zijn er plattegronden van het Bos, de seizoensspeurtocht, wandel- fiets- en hardlooproutes. Handige boekjes en andere leuke artikelen die je meteen kunt gebruiken in het bos. Zoals loeppotjes voor de kinderen, een picknickkleedje voor de zomer, een paraplu voor de herfst, etc. Ook het assortiment cadeau-artikelen is helemaal ingericht met focus op het Bos. 

9. Planet happy
Kom voor speelgoed, boeken en knutselmateriaal winkelen bij Planet Happy! Een stadswinkel van 160m2 groot, met stadstuin. Een plek waar zowel kinderen als ouders graag komen en het speelgoed kunnen beleven zoals het hoort in de wonderlijke speelgoedwereld. 



10. De Winkel van Nijntje
Wil je iets leuks van Nijntje op de kinderkamer? En wil je ook handige Nijntje-spullen voor naar school? Je vindt ze bij de Winkel van Nijntje! De winkel van Nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van Nijntje-artikelen. Hier kun je echt je hart ophalen als je Nijntje-fan bent! Natuurlijk vind je er ook knuffels, boekjes, speelgoed en servies. 



Veel plezier met shoppen!

Op zoek naar leuke familie-uitjes in Amsterdam, klik door op de roze button

Naar de website