Café de Ceuvel wil graag een verschil maken in de wereld, en dat begint op je bord. Het wereldvoedselsysteem is de grootste oorzaak van klimaatverandering en een scala aan andere sociale problemen.
Café de Ceuvel is daarom op zoek naar wat écht goed eten en drinken is. Dat gaat verder dan een labeltje waar ‘biologisch’ op staat. Zo maken ze bijvoorbeeld zelf frisdrank met de biologische siropen van Leslie Dronkers, verbouwen ze hun eigen groentes bij Mijn Stadstuin in Amsterdam-West en worden hun bitterballen gemaakt van paddestoelen die worden geteeld op de koffieresten van LaPlace.
Maar daarnaast is het er gewoon hartstikke gezellig! In de winter staat de houtkachel aan en kun je relaxen op de banken, of lekker lunchen en spelletjes spelen aan tafel. Zomers kun je in de hangmat, op de veranda of op de mooie scheepshelling aan het water genieten van de zon! Kom gezellig langs!
Klik op de roze button voor meer informatie.
Tip: altijd op de hoogte zijn van de leukste uitjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof!