Ja, het is lastig. Het klinkt als: luh peN koh-ti-dyeN. Wees niet verlegen, oefening baart kunst of noem het gewoon “PQ".
Waar mogelijk werkt de bakker met biologische ingrediënten. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn. Het gaat erom het beste te vinden op een manier die goed is voor ons allemaal!
In tegenstelling tot de meeste commerciële bakkers gebruikt Le Pain Quotidien geen toevoegingmiddelen, conserveringsmiddelen of verbeteraars bij het bakken van het brood. Om brood te maken gebruiken ze levain, een natuurlijk rijsmiddel gemaakt van een natuurlijke giststarter, water en zout. Het gebruik van levain in plaats van gist creëert broden met een rijk aroma en stevige structuur.
Bij PQ ben je aan het juiste adres voor een (warm) ontbijtje met bijvoorbeeld wentelteefjes, voor een brunch of voor diners met keuze uit verschillende soepen, warme gerechten, salades, tartines en desserts.
Ook lekker zijn de plateau's om te delen, zoals de Toscaanse plateau met verschillende smaken die aan Toscane doen denken, geserveerd met biologisch brood. Bij elk gerecht zijn er ook specials naast het menu.
Klik op de roze button voor de gehele menukaart en de specials.Tip: Op zoek naar leuke uitjes? Neem eens een kijkje in de categorie Eropuit.