• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Herfstvakantie tips en uitjes 2024

18 oktober 2024
Herfstvakantie, dus tijd voor leuke dingen! De mooiste jeugdvoorstellingen met humor, mooie beelden, acrobatiek en stoere ridders. En zelf flink actief in de bomen, de stad ontdekken en lekker dwalen in toffe musea.
Je leest hieronder onze leuke herfstvakantie tips.

Theater en film

Magische voorstelling

Ben jij klaar voor een onvergetelijke herfstvakantie? In Theater De Maagd staan er twee magische voorstellingen op de agenda, speciaal voor het hele gezin! Kom naar de voorstelling 'De kleine Zeemeermin' of 'Woezel & Pip'!



Toffe films bij Kinepolis

Wat een heerlijk herfstuitje: neerploffen in de luxe stoelen van Kinepolis Breda. De Club van Sinterklaas en De Grote Sinterklaasfilm zijn terug met nieuwe avonturen en ook De Wilde Robot is te zien op het scherm!



Familiefilm Linda wil kip

Wat te doen als je je dochter kip belooft maar niet kunt koken.
Én de winkels ook nog eens dicht zijn ivm een staking? Linda wil kip is een heerlijke en grappige familiefilm.
Te zien vanaf 16 oktober in oa Breda.



Super gezellig festival

Van 18 t/m 27 oktober is het in Spoorpark Tilburg weer een groot feest met Festival Circolo. Met circus kindervoorstellingen, lekker eten, een draaimolen, speeltoestellen en een buitenpodium met extra gratis optredens.



Voorstelling: Kruimeltje

Een gloednieuw avontuur in het wilde westen: Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn. Een spannende musical, waarin Kruimeltje in het verleden van zijn vader duikt in Amerika. Te zien op 22 oktober bij Chassé Theater!



Cinekid Film festival

Cinekid barst in de herfstvakantie weer los.
Kom de nieuwste films en series bekijken, boek een masterclass en doe mee met workshops, games en VR in het MediaLab! 19 t/m 27 oktober in Breda.



Herfstvakantie bij Pathé

Lekker naar de bios deze vakantie!
Er draaien zoveel leuke films bij Pathé; van Buzzy de Gelukskat tot aan Transformers One en van De Grote Sinterklaasfilm tot aan Harold en het magische paarse krijtje.
Dat wordt nog moeilijk kiezen!



Familievoorstelling: 'De'

Prijswinnend regisseur Jetse Batelaan is terug met ‘De’: een familievoorstelling a la de kleren van de keizer en filmklassieker Dogville – bomvol trucs en… een onzichtbaar decor?
Vol verwondering op het puntje van je stoel!



Eropuit in de herfstvakantie

Vakantie in de bomen

Op zoek naar een actief uitje voor in de herfstvakantie? Ga dan lekker klimmen en klauteren bij Klimbos Bergen op Zoom. Dit klimbos heeft wel 10 verschillende routes. Èn er is een supertof Junior Klimbos voor kinderen vanaf 6 jaar.



Doe de speurtocht

Ontdek de spannende verhalen van Breda in dit museum tijdens de herfstvakantie! Stedelijk Museum Breda heeft voor iedereen een leuke en leerzame manier om door het museum te speuren om de geschiedenis van Breda te ontdekken.



Kamp Maas!

Waan je even een marinier en ga alleen of met Majoor Maas mee op patrouille in de vakantie!
Bedwing ook de hindernisbaan, stap in een rupsvoertuig en beleef de experience Mariniers op Missie in het Mariniersmuseum.



Riddertoernooi en meer

Op 26 & 27 oktober kun je bij Slot Loevestein genieten van het spectaculaire riddertoernooi! Dwaal door het middeleeuwse kampement, vecht mee in de ridderschool en schiet met een handboog. Er zijn nog meer toffe activiteiten tijdens de vakantie!



Nog meer uitjes

Nog meer uitjes vind je in onze uitagenda! Deze staat bomvol met toffe uitjes in en om Breda. Kies uit voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen en meer!

Naar de website