• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Bewaarspecial: Toffe Kinderfeestjes & Clubjes

5 september 2024
Had je deze zomer - of binnenkort - ook een jarige? Dan hoort daar natuurlijk een leuk kinderfeestje bij. Hieronder delen we een paar hele leuke. Ook als je dit schooljaar wilt starten met een nieuw clubje of proefles voor je kind(eren): lees dan vooral verder!
De leukste kinderfeestjes & clubjes voor het nieuwe schooljaar!

De Leukate kinderfeestjes

Win een dino feestje!

WOW! Dit is zo tof, we mogen van het Oertijdmuseum in Boxtel een geheel verzorgt kinderfeestje tussen de dinos weggeven! Ga terug in de tijd en neem je vrienden mee op mini-expeditie. Inclusief geluksteen en surprise box!
Zo doe je mee

De FAM kinderfeestjes

Bij Foodmarkt De FAM in Den Bosch vier je verjaardagfeestjes waarbij je creativiteit combineert met wat lekkers. Versier je eigen snoephuisje, pizza of pannenkoek. Maak je eigen mini-burger, taco's en nog veel meer.
Ontdek alle feestjes!

Feest tussen de dieren

Kroelen met de kalfjes, een ponyfeestje of spelen in het hooi. Kinderen kunnen hier zelfs een tractorrijbewijs halen. En alle dieren vinden het fijn als zij hier hun verjaardagspartijtje komen vieren bij Boerderij De Steenuil.
Naar het arrangement

Je feestje op het Slot

Ga op avontuur in Slot Loevestein en ontdek alle geheimen van het kasteel. Voel je samen met je vriendjes een échte ridder en jonkvrouw of speur met elkaar door de vesting, help Hugo de Groot en laat het buskruit knallen!
Alle feestmogelijkheden

Bounce Valley Party

Vier samen met je vrienden een geweldig partijtje bij Bounce Valley in Den Bosch! Spring erop los en kies een van de toffe arrangementen, een eigen Bounce Party tafel, onbeperkt ranja en allerlei lekkers. Kom ook!
Spring er op los

Fantastisch filmfeestje

Je verjaardag vieren als een echte ster? Dat kan bij Kinepolis Den Bosch. Plof met z'n allen neer in de luxe stoelen, kijk je ogen uit en geniet van al het lekkers uit de feestelijke Kidsbox. Altijd de nieuwste films!
Naar Kinepolis

Actief feestje op locatie

Op zoek naar een origineel kinderfeestje? BubbelVoetbal, ArcheryAttack of Lasergamen. Bij BubbelBal heb je keuze uit toffe actieve kinderfeestjes op de locatie van je keuze, zowel binnen als buiten.
Bekijk het aanbod!

Stoere Kinderfeestjes

Organiseer een onvergetelijk tof kinderfeestje bij Noordkade Uitjes! Van spannende escaperooms tot gave Sim Racing, er is voor ieder wat wils. Boek nu en ontvang 10% korting met de code ‘kidsproof10’. Aanrader!
Reserveer met korting

Op zoek naar een nieuwe sport of hobby?

Kabouterhockey

Voor de allerkleinsten sportfanaten zijn er in Vught en Rosmalen toffe en leerzame hockeytrainingen. Kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar leren spelenderwijs en in teamverband de sport op een leuke manier kennen!
Sport met plezier

Typeles voor kids

Computers en laptops zijn niet meer weg te denken. Daarom is blind leren typen een mooie toevoeging aan de opvoeding. Bij Type-Uniek leert je kind onder goede begeleiding in 10 tot 12 weken goed en snel blind typen!
Ook online mogelijk

The Dukes Rugby

Bij deze toffe club leren kids (5+) op een speelse manier wat rugby is. Rugby is een sport, geschikt voor iedereen. Dit is een mooi moment om je in te schrijven voor de proeflessen. Beweeg fijn buiten en maak nieuwe vrienden!
Doe ook mee

Leer gitaar spelen

De gitaar is populairder dan ooit en dat is natuurlijk niet voor niets. Misschien wil je keihard scheuren en je favoriete solo’s na spelen of jezelf begeleiden bij het zingen. Van stevige rock tot pop songs je leert het bij Bas van Hal!
Volg een proefles

Verschillende sporten

Bij Monkey Moves kan je dreumes, peuter, kleuter of basisschool kind kennis maken met 11 verschillende sporten met de unieke multisport methode. De kids kunnen op deze manier een eigen sportkeuze te maken!
Doe ook een keertje mee

Musicalles en meer

Zingen, dansen en acteren; vindt jouw kind dit helemaal het einde? Bij Telekids Musicalschool krijgen ze les van een professional. Plezier staat voorop. Liever eerst een les uitproberen? Dat kan natuurlijk ook!
Info en proefles volgen

Na die heerlijke zomervakantie is het altijd weer even schakelen. Brooddozen vullen, iedereen op tijd bij het clubje brengen (en halen:)... Ondertussen blijven we altijd op zoek naar de leukste uitjes, feestjes, clubjes en uit eten adresjes. Want er is nog zoveel leuks te ontdekken. We wensen iedereen veel succes met opstarten én plezier met de komende nazomeruitjes!

Carlijn - Kidsproof Den Bosch