Den Bosch is een zaak rijker met een compleet nieuw concept:
churros gedoopt in chocolade, vers fruit met chocoladedip, ambachtelijk Italiaans ijs én Brinksma's oliebollen.
Warme en koude lekkernijen waarvan men al wandelend geniet of zittend in de zaak met een kopje koffie of thee.
Churros - een van oorsprong Spaanse lekkernij – dopen ze bij Geniet! in warme chocolade. Bij Geniet! betekent dat dippen in de overheerlijke chocolade van Callebaut, een van de grootste namen in de chocoladewereld. Of kies voor een portie vers fruit overgoten met deze chocolade.
Tijdens de warmere maanden hebben ze bij Geniet! de keuze uit meer dan twintig soorten ambachtelijk gemaakt
Italiaans ijs. In de koudere maanden kan men er ook terecht voor
Brinksma's oliebollen, die de familie Brinksma al twee generaties lang verkoopt onder andere op de Parade.
Geniet! is zes dagen per week open: van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, 's zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur en 's zondags van 12.00 tot 17.00 uur. Het nieuwe concept is bedacht door de eigenaren Stephanie Brinksma en Marcel Veldman en is de eerste zaak in zijn soort in de Bossche binnenstad.