• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5x naar een kindercafé!

21 juni 2024
Diverse speelmogelijkheden en overheerlijke kindergerechten staan centraal bij de kindercafés! Wij verzamelden 5 favorietjes in Den Haag waar je heerlijk thee en koffie kunt drinken terwijl de kids zich vermaken in de playground. En soms zit er zelfs een winkeltje in het café zodat je koter de winkel in een flitsende outfit verlaat!
Mama Roos kinderlunchroom
Een hapje voor jou en een hapje voor de kinderen. Bij Mama Roos in Den Haag is een uitgebreide kindermenukaart met goede, gezonde opties. Laat je kinderen vrij in het speelparadijs zodat ze los kunnen met al het speelgoed. Terwijl de kids zich vermaken, kun jij rustig rondneuzen tussen de hippe kinderkleding en het speelgoed!



Binkies
In een prachtig pand aan de Javastraat vind je het Haagse kindercafé Binkies. Binkies is voor jou even lekker achterover leunen en bijpraten en een speelparadijs voor de kleintjes! Er is een fantasierijke treinhoek, Maileg poppenhuis en nog veel meer! Bij Binkies ontmoet je andere ouders en kun je toffe seminars over opvoeding volgen. En onze favoriet hier: de tuin waar de kindjes heerlijk buiten kunnen spelen.



Birdie's Play Café
Birdie's Play Café is een gezellig familiecafé in Den Haag. Heerlijke koffie voor jou, je vrienden en familie en duurzaam speelgoed voor de kleintjes. Kom gezellig samen ontbijten of lunchen met een croissantje, verse wafel, glitter limo of verse smoothie. Het kidsmenu is super uitgebreid!



Familie café 't Nestje
Deze sfeervolle plek in Zoetermeer is een café en Kids Concept Store in één. Je geniet hier van ontbijt, lunch, high tea, verse smoothies en lekkere gebakjes, of iets van het kindermenu. Na de maaltijd kun je bij Familie café 't Nestje lekker neuzen tussen alle babykleding, speenkoordjes, sieraden voor moeder en kind en nog veel meer!



Hakitiki
Bij baby- en kinderconceptstore Hakitiki in Rijswijk voelen kinderen zich helemaal welkom. Er is een speelhoek, lachspiegel en een hoop speelgoed. Ouders kunnen lekker winkelen voor hun kroost en tot rust komen met alle lekkernijen van de kaart. Heel fijn, er zijn ook suiker- gluten- en lactosevrije keuzes.



Veel plezier!