• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Toffe zomervakantie uitjes

3 juli 2024
Ja, de zomervakantie ligt voor ons! Zes weken zijn de kinderen lekker vrij en is er zoveel te beleven in onze regio. We hebben superleuke eropuit tips voor je op een rijtje gezet. Nu nog even je favoriete uitjes kiezen! Lees gauw verder!

Toffe zomerse uitjes


Betaalbaar familie-uitje

Ontdek BillyBird Hemelrijk de mix
tussen attracties, binnen- &
buitenspeeltuinen en een strandbad. Betaalbaar voor iedereen! Probeer de achtbaan, bootjesglijbaan of 360º schommel. Gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.



Museum Kids Factory

Knutselen, solderen, tekenen met een 3D-pen en meer. Ontdek techniek in het Philips Museum. Liever op zoek naar verborgen aanwijzingen? Doe mee met de Lampjesspeurtocht. Of los allerlei challenges op met het groepspel Mission Eureka!



Zomer op de boerderij

Deze zomer halen kinderen hun boerderijdiploma, dwalen ze door het maïsdoolhof en mogen ze de boer een handje helpen. Leerzaam en erg leuk: laat je kinderen een boerderij bij jou in de buurt ontdekken! Bijna alle activiteiten zijn gratis.



Gratis zomers genieten!

Ga op avontuur in Kasteeltuinen Arcen: bezoek het kasteel, doe de speurtocht, ga minigolven tussen de watervallen en speel in boomhutten! Goed nieuws: gratis entree voor kids in juli en
augustus – één kind gratis per betalende volwassene.



Leuke musicallessen

Zingen, dansen, acteren en heel veel plezier hebben! Bij de musicallessen van Telekids Musicalschool
Eindhoven staat jouw kind helemaal in de spotlight. Benieuwd? Meld je kind aan voor een proefles in juni of juli.



Magische beleving

Bezoek met de kids Motion's Magical Garden. Een meeslepende experience in het thema van een wonderlijke vlindertuin. Laat je onderdompelen in een andere wereld en ben zelf onderdeel van het kunstwerk.



Stormbaan weer open

YES! Storm Aquapark net over de grens is vanaf nu weer open! Kom je ook klimmen, glijden, plonsen en
daarna lekker chillen op het terras? Je kunt hier ook flyboarden, je feestje
vieren en nog veel meer. Leuk!



Unieke combinatie

Kennen jullie deze gave plek al? De Vermaekerij met hele toffe activiteiten. Bowling, bankoverval, lekker eten en shuffle. Shuffle is nieuw in Nederland en wereldberoemd daarbuiten. Dit wordt een hele gezellige dag met het gezin.



Bobo vakantiedagen

Speciaal voor kids van 3-6 jaar
organiseert Sportivun in samenwerking met het kleuterbijschrift Bobo, leerzame
vakantiedagen met thema's zoals: letters, getallen en kleuren. Meld je kind nu aan voor de zomervakantie in Best.



Multi-sportkamp Best

In de zomervakantie kunnen de kids 3 dagen (van 9.00 tot 17.00) met energie smijten en een heleboel gave sporten en spellen doen samen met andere kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Check snel het aanbod van Sportivun.



Beleef het verleden

Neem je kinderen mee op tijdreis in het preHistorisch Dorp! Deze zomer beleef je iedere dag een nieuw avontuur met historische bewoners in allerlei tijdperken. Dit museum wil je niet missen.



Deze zomer bij Pathé

Vrolijke Minions huppelen over het scherm, Dylan Haegens is weer te zien op het doek, Dikkie Dik vermaakt de kleinste kinderen en de Bellinga's zetten de boel op stelten deze zomer bij Pathé!



Uitagenda tips

Onze Uitagenda staat vol met leuke activiteiten en tips. Bekijk wat er allemaal te doen is. Fijne vakantie!