• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

8x hotspots in 't Gooi om te eten & spelen

16 juli 2024
Wij zijn echte bourgondiërs. Een goede bak koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, borrel of pannenkoeken. Het moet in ieder geval een fijne plek zijn waar wat te beleven is!

PANNENKOEKEN, SPELEN, LEKKER ETEN

Bruis Blaricum is favoriet bij ons hele gezin! Bij dit pannenkoekenrestaurant geniet je van meer dan 60 soorten pannenkoeken, burgers, salades en hoofdgerechten, terwijl de kids spelen in de speeltuin, op de funfloor of in de bioscoop. Bij Bruis is het fijn voor de hele familie.

ZELF PIZZA BAKKEN

De mooiste huisgemaakte Italiaanse gerechten vind je bij Tiramisu in Hilversum. Wat dacht je van verse panini uit de steenoven, antipasti, pasta's en nog veel meer. De kinderen bakken zelf in de keuken hun eigen pizza. Hoe leuk is dat!



IN DE NATUUR

Na een wandeling in de bossen van ‘s-Graveland crash je heerlijk bij Café Restaurant Brambergen. Kinderen vermaken zich in Speelnatuur OERRR van het naastgelegen bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, terwijl jij geniet op het terras of in het gezellige restaurant.



KLAAR VOOR ACTIE

Na een wandeling of fietstocht langs Kasteel Drakensteyn, plof je neer bij familierestaurant ‘t Jagershuis met verschillende (verwarmde) terrassen. Vanaf het tuinterras heb je zicht op de natuurspeeltuin voor de kids. Check de menukaart met overheerlijke pannenkoeken.



ETEN & SPELEN

Lunch, borrel of diner; daarvoor zit je goed bij Heidezicht in Bussum. Met aangrenzend een grote speeltuin en twee grote zonnige terrassen. Leuk om te combineren met een wandeling of fietstocht over de Bussumerheide.



HOTSPOT IN HUIZEN

De Krachtcentrale is een fijn restaurant gevestigd in de oude fabriek in Huizen. Wat een coole plek en natuurlijk hebben ze hier ook een speciaal kindermenu. Wij komen er graag voor de lunch.

HIP & HAPPENING

Bij de openhaard, in de tuin, in de speeltuin of in de hippe kas, bij Theetuin Eemnes | Brave Hendrik is het goed vertoeven! Een leuke tip voor je volgende borrelmoment.

Meer hotspots in 't Gooi

Wil je een overzicht van alle kindvriendelijke restaurants in 't Gooi, kijk dan in onze categorie Uit Eten!


Veel plezier!
Maud