• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Aanrader: Vier je kinderfeestje bij Coronel!

26 augustus 2024
Onze Julian was jarig en mocht kiezen welk kinderfeestje jij wilde geven. Makkelijk! Karten op de baan van Coronel! Hoe stoer is dat. Lees hier onze ervaring...
Kinderfeestje bij Coronel kartracing in Huizen
Na je reservering van het kinderfeestje krijg je een bevestigingsmail met daarin een programma voor die dag. Niet alleen je aankomst tijd maar ook de rest van het programma staat klaar. Ons feestje start om 15.00u.

In Huizen aangekomen, worden we welkom geheten en mogen we doorlopen naar achter. We lopen over de loopbrug boven de kartbaan helemaal door naar achter. Langs het klimpark, tot we aangekomen zijn bij de baan waar de mannen mogen beginnen met fun bowlen.



Maar eerst krijgen de mannen lekker wat te drinken!

Fun Bowlen

Het fun bowlen was voor ons helemaal nieuw! Je meld de deelnemers aan op een beeldscherm. We hebben twee banen, dus we verdelen de groep in tweeen. Fijn, want daardoor ben je als speler steeds lekker snel aan de beurt! Het spreekt allemaal erg voor zich, dus de mannen start snel. Fun Bowlen is net even anders dan het traditionele bowlen. Er verschijnen kleinere, soort van kogels ipv de traditionele ballen waarmee je makkelijk en snel kunt gooien.



Onder luid gejoel gooien de mannen om de beurt. De een blijkt er wat beter in dan de ander haha! 



De ballen vliegen over de baan en steeds verandert deze van kleur. 



Nadat de jongens allemaal twee rondes hebben gespeeld, maken we even tijd voor cadeautjes en limo. Er is ruimte genoeg om te zitten met z'n allen. 

Naar de kartbaan

Het is inmiddels 16.30u en we mogen ons alweer melden in het 'Kartcafé' voor de volgende activiteit: KARTEN. Maar eerst drinken we even wat!



De jongens worden opgehaald door een van de instructeurs en samen lopen ze naar beneden waar de mannen allemaal een helm mogen uitzoeken.


Instructies

In de kleedruimte krijgen ze uitleg over de baan, de kart en de betekenissen van de verschillende kleuren vlaggen. zo weten ze precies wat ze moeten doen en hoe bijvoorbeeld de laatste ronde wordt aangekondigd. 

Na deze duidelijke instructie krijgen ze ieder een kart toegewezen en kunnen ze plaatsnemen en de riemen vastmaken. Maar... eerst nog even een groepsfoto!



Veiligheid boven alles

De instructeur loopt per persoon de kart na. Hij checkt of je helm goed zit, je stoel goed staat, of je riem goed vast zit en of de jongens allemaal goed bij hun pedalen kunnen. De spanning op de gezichten neemt toe!



Een voor een vertrekken ze uit de pitstraat om de grote baan op te gaan. Ze mogen even oefenen met gas geven en remmen en dan ...... gaan ze ervandoor!

Racen

Ze rijden allemaal de baan over alsof ze dit vaker hebben gedaan. Toch zie je verschil in 'rijstijl'. De een waant zich al een echte Max Verstappen, terwijl de ander wat meer gecontroleerd de bochten neemt. 



De jarige job gaat, hoe kan het ook anders, al zingend de baan over! Hij geniet duidelijk van zijn race, zijn feest en het feit dat hij dit met al zijn vrienden mag doen!

De tunnel is de meest spectaculaire bocht vinden de mannen. Ze zijn het unaniem met elkaar eens dat dit een vette bocht is, die je lekker kunt door scheuren.



Aan het einde van elke ronde krijg je een overzicht van je prestaties en kun je precies aflezen wie de snelste ronde heeft gereden. Dat zorgt natuurlijk voor veel rivaliteit en dus maken de jongens zicht ietwat opgewonden op voor de volgende race....



Prijsuitreiking

Het feest op de baan is klaar. Iedereen valt uiteindelijke in de prijzen met een prachtige medaille! Meteen een leuke aandenken van dit mooie feest. De mannen die op de eerste drie posities zijn geeindigd mogen alle drie op het podium plaatsnemen. Tim Coronel komt de mannen persoonlijk feliciteren en ze mogen nog even met de prof op de foto! Zie ook onze reel op Instagram!



Eten en drinken

Natuurlijk sluiten we onze feestelijke dag af met een stevige maaltijd in het kartcafé terwijl ze op de achtergrond kunnen kijken hoe de andere groepen de race voortzetten.





De jongens hebben genoten, volgend jaar weer! 
Dank Tim...

Ook een kinderfeestje organiseren?

Wil jij nou ook zo'n mooi feest voor jouw kind? Kijk dan hier of neem contact op met Coronel om al je wensen te bespreken. Zij zorgen ongetwijfeld voor een overgetelijke dag voor jouw kleine dame of heer!
Wij vinden dit een absolute aanrader!


Wil je het complete aanbod van Coronel? kijk dan op de website, klik eenvoudig door via de roze website button! Naar de website