• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Theaterspecial SPOT - alle familievoorstellingen op een rij

17 september 2024
Het theaterseizoen gaat weer van start en wat zijn er veel mooie familievoorstellingen bij SPOT Groningen! Wij hebben alle voorstellingen tot het einde van het jaar alvast voor je op een rij gezet. Je hoeft alleen nog maar te kiezen!
Veel plezier!
Alle kindervoorstellingen van 2024 op een rij
Alle familievoorstellingen 2024


Klokkenluider (6+)
22 september 2024
De Klokkenluider van de Notre Dame is een magische en spannende combinatie van dans en poppenspel. Naar het bekende verhaal over uiterlijk, verlangen en schoonheid. Een leuk gezinsuitje!
Meer info & tickets » 



Hoeheettut (6+)
13 oktober 2024
Ontdek abc’s in de vorm van woorden, beelden, woordbeelden en beeldwoorden. Je ziet vechtende, dansende, lachende en mislukte letters, andere talige en muzikale gekkigheden, onder en boven water.
Meer info & tickets » 



Een Kleine Anatomie (4+)
27 oktober 2024
Beleef een reis door het lichaam, inclusief de fysieke sensaties en emoties. Met live muziek en dans laten de vier performers zien – en voelen – dat onze lichamen allemaal verschillend zijn. Erg leuk. Bekijk de promo!
Meer info & tickets » 



Vreemd ding (6+)
29 oktober 2024
Een muzikale, fantasierijke voorstelling die zich afspeelt in een bijzonder universum vol regels en rituelen. Tot het moment dat alles verandert. Hoe ervaar je een wereld die opeens vreemd aanvoelt? Op naar het onbekende!
Meer info & tickets » 



Odiezee (7+)
30 oktober 2024
Odiezee maakt zich zorgen over het klimaat en de stijgende zeespiegel. Haar vader is op zee om mensen te redden. Zij gaat hem zoeken en zo begint een avontuurlijke tocht. Een grappige hervertelling van de Odyssee.
Meer info & tickets » 



Prrrt prrrt flap flap (3+)
31 oktober 2024
Deze muzikale voorstelling is een ode aan geduld. Twee vogelspotters gaan een uitdagende zoektocht naar dat ene geluksvogeltje aan. Maar de natuur laat zich niet commanderen... Een muzikale voorstelling met weinig woorden.
Meer info & tickets » 



Het dagboek van... (6+)
3 november 2024
In Het dagboek van een lelijk eendje wordt een kleine zwaan voor een eendje aangezien. Als ze zichzelf ziet, begrijpt ze dat elke ervaring deel uitmaakt van wie ze is. Mooie voorstelling van het tijdloze sprookje.
Meer info & tickets » 



Giselle (8+)
24 november 2024
Giselle (8+), een van de beroemdste balletten ter wereld. Deze knallende voorstelling is een actuele bewerking vol songs, beats en hiphop. Een stampend dans- en muziek-theater-spektakel met de energie van de straat.
Meer info & tickets »  



Toen mijn vader...(6+)
15 december 2024
Nour ziet in een droom haar vader, die achtergebleven is in haar geboorteland. Hij staat in het licht van de maan en kijkt naar de oceaan. Studio Figur neemt je met (film) beelden, muziek en poppen mee, op zoek naar de vader van Nour.
Meer info & tickets »  



DE (8+)
22 december 2024
Wat doe je met bijna niks als je altijd heel erg veel gewend bent? In deze familievoorstelling zie je mensen, die eigenlijk nooit iets hebben moeten missen, langzaam alles kwijtraken. Alsof iets of iemand ze een les wil leren.
Meer info & tickets » 



Buurman&Buurman (4+)
24 december 2024
Afgelopen seizoen wisten de mannen de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar het theater. Buurman & Buurman gaan naar de maan. Komen jullie kijken? A je to!
Meer info & tickets »



My First Festival (2-12 jaar)
29 december 2024
Save the date! Er komt weer een gloednieuwe editie van My First Festival, hét allerleukste festival voor de hele familie! De Oosterpoort is gevuld met leuke activiteiten en artiesten. Er is weer heel veel te beleven. Mis het niet!
Meer info & tickets »



Bekijk hier alle voorstellingen op de website van SPOT Groningen (ook leuk voor als je een avondje de oppas hebt gevraagd ;-)

Heel veel plezier in het theater dit seizoen.
Liefs,
Maud Naar de website