• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

de beste ijssalons in Groningen

2 juli 2024
Waar kan je het lekkerste ijs in Groningen halen? En een lekker ijsje eten? We hebben een paar fijne ijssalons en ijsboerderijen waar je een lekker ijsje kunt scoren voor je op een rijtje gezet.
In de stad en zin in een ijsje? IJssalon Toscana heeft twee vestingen in de stad. Hier hebben ze de meest uiteenlopende smaken ijs! 

Bij Hollander IJs maken ze dagelijks zelfgemaakt ijs van natuurlijke grondstoffen! Hollander heeft drie vaste IJskramen in Groningen. Er staat er een bij het stadspark, op de vismarkt en er staat eentje in de Herestraat.

Yoghurtijs vind je bij Pure Groningen. Hier is al het ijs 100% natuurlijk en gemaakt op basis van biologische yoghurt. En om je ijsje helemaal af te maken kun je kiezen uit maar liefst 20 verschillende toppings.



Geniet van het zonnetje en een ijsje bij Gino's IJsalon! Kies uit een hoorntje of een bakje met de meest kleurrijke combinaties.

Na het suppen een ijsje eten? Het kan bij De Sluis! Kies uit 24 verschillende smaken die gemaakt zijn van echte en eerlijke ingredienten zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.



TIP: check de categorie Kinderfeestjes voor een overzicht met alle feestjes in Groningen