• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Alle zwembaden met zwemles in Groningen

27 mei 2024
Wij hebben een overzicht gemaakt van alle zwembaden in Groningen, waar je met je kinderen een ABC zwemdiploma kunt halen, maar waar je ook lekker met je kinderen vrij kunt gaan zwemmen. Check ze allemaal!

Mijn Zwemschool Groningen

Binnen één jaar je A diploma halen? Dat kan bij Mijn Zwemschool Groningen! De zwemlessen duren 60 minuten waarin je kind door 4 verschillende niveaus heen werkt. Bij het behalen van een level krijg je een motivatiebandje. Voordeel van dit pakket is dat je niet bij hoeft te betalen als je kind niet binnen een jaar zijn diploma haalt.Je kun hier ook een zwemmen als een zeemeermin cursus doen of een zeemeermin kinderfeestje plannen.

Zwemles De Parrel

Zwembad de Parrel heeft een 25 meter bad. Je kunt er van alles beleven. In de vakanties en het weekend zijn er spelletjes die je in het water kunt spelen en tijdens de schoolweken elke dag zwemlessen. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen meedoen aan ABC Zwemles.

Swimming Academy Groningen

Bij de 'Swimmingacademy' in Groningen kun je zowel reguliere zwemlessen and turbolessen volgen. Zowel bij de reguliere zwemles als bij de turbolessen kun je een A,B en C diploma halen. Bij de turboles heb je een langere zwemles en kun je al binnen 5 maanden je diploma halen. Klinkt dat fijn of niet? De zwemlessen worden gegeven bij Plaza sportiva.

Zwemschool Franka

Zwemschool Franka staat voor kwaliteit, goede structuur van de zwemlessen en pedagogisch verantwoorde manier van lesgeven zodat kinderen met vertouwen en plezier het water ingaan. Zeker zo belangrijk toch? De groepen zijn klein om zo individuele aandacht te kunnen garanderen. Deze lessen worden gegeven in het zwembad van de Lieflandschool aan de Paterswoldseweg.

Zwemschool Vet Cool

De zwemschool Vet Cool geeft garantie voor een diploma. Zo kunnen je kinderen binnen een jaar in het bezit zijn van een A en B diploma. Geef toe, dit klinkt toch als muziek in de oren!? De lessen zijn 90 minuten lang en word gegeven in het Best Western Hotel in Groningen.

Zwemschool Aqua Groningen

Het is goed om kinderen op jonge leeftijd al aan het water te laten wennen. Bij Zwemschool Aqua Groningen kun je daarom (voordat je zwemlessen krijgt) al babyzwemmen en puppyzwemmen. Bij babyzwemmen wen je samen met je kind aan het water, deze lessen volg je tot je baby één jaar is. Daarna mag je kind door naar puppyzwemmen, deze lessen sluiten aan bij het te halen ABC diploma, hierbij kan je instromen vanaf 4 jaar.

Helperzwembad

Het Helperszwembad vind je ten zuiden van het centrum van Groningen. Je kunt hier baantjes trekken, zwemlessen nemen en natuurlijk ook gewoon lekker vrij zwemmen met z'n allen! Zwemles is voor kinderen vanaf 4 jaar. Gemiddeld heeft een 6-jarig kind 56 lessen van 45 minuten nodig om het A diploma te halen. Voor zowel het B-, als C diploma zijn gemiddeld 16 lessen van 45 minuten nodig. Er is geen inschrijfgeld en je mag als ouder vanaf de tribune meekijken.