• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Tips voor kids

4 september 2024
Een nieuw schooljaar is gestart, een mooie kans om een nieuwe sport of hobby op te pakken! Bekijk hier een greep uit het aanbod van sport- en hobbyclubs voor kinderen in en om Haarlem!
1. Bewegen is leuk; dat leren kinderen al jong bij Kras Sport! Tijdens de lessen Mini Gym gaan kinderen van 1 tot 4 met leeftijdsgenootjes en een papa of mama samen sporten en spelen. Goed voor de ontwikkeling en vooral héél leuk!

2. Zingen, dansen en acteren; vindt jouw kind dit helemaal het einde? Bij Telekids Musicalschool krijgen ze les van een professional. Plezier staat voorop. Liever eerst een les uitproberen? Dat kan natuurlijk ook!

3. Vanaf begin september start een nieuwe cursus van de superleuke muziekles van Muziek op Schoot voor baby, dreumes, peuter en kleuter, gezellig sámen met papa of mama! Zingen, dansen, spelen en muziek maken; leuk en leerzaam!

4. Het hele jaar door verzorgt Kras Sport zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma en daarna Zwemvaardigheid. Met deskundige instructeurs, een gezellige sfeer en een leuk voortgangs-systeem dat de kinderen motiveert!

5. Misschien is het dansles, misschien muziekles. Of iets creatiefs? Kom naar de Hart Open Dag en ontdek wat er bij jouw kind past! Er is van alles te beleven en alle lessen zijn gratis en vrijblijvend uit te proberen.

6. Het is voor kinderen nooit te vroeg of te laat om te starten met leren en te bewegen! Van baby tot tiener; de lessen van The Little Gym Haarlem zijn er voor elk niveau. Bouw aan een stevige basis, voor een gezonde en vrolijke toekomst!

7. Start met dans! Peuterdans, kleuterballet, klassiek ballet en meer! 
Balletstudio Kennemerland is al meer dan 50 jaar een fijne familie studio, kwaliteitslessen met extra oog voor creativiteit en presentatie. September actie: gratis proefles!

8. Kunstschaatsen is leuk, creatief en tegelijkertijd uitdagend. KSV Haarlem biedt kunstschaatslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Het seizoen begint eind september en jij bent welkom voor een proelfes van deze mooie sport!

9. Dance Ballet Center is een gezellige balletschool in Heemstede. Kinderen kunnen hier terecht voor ballet, spitzen, moderne dans, showdance, tapdance, hiphop, streetdance en selectie lessen. Op hoog niveau, met veel plezier!