• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Baby Plus - dé babywinkel van Haarlem!

23 juli 2024
Baby op komst of kraamcadeautje nodig? Bij Baby Plus in de gezellige Kleine Houtstraat vind je werkelijk alles wat je nodig hebt, of nog niet wist dat je het nodig had! Super leuke spullen, mooi pand, ervaren medewerkers en óók nog een goede webwinkel; wat wil je nog meer? Lees verder!
Baby Plus in de Kleine Houtstraat - Haarlem

Dé babywinkel in Haarlem

Baby Plus is al sinds 1975 dé babywinkel die (aanstaande) ouders ondersteunt bij de bijzondere reis van het ouderschap. Bij Baby Plus shop je jouw complete baby uitzet. Van complete babykamers tot hippe accessoires. Van kwalitatieve kinderwagens tot duurzaam speelgoed. En van trendy baby- en kinderkleding tot stijlvolle aankleding van de kinderkamer. Maar ook voor kraam- en verjaardagscadeaus ben je hier aan het juiste adres.


Babyspullen shoppen in Haarlem

Op de Kleine Houtstraat 14 in Haarlem (tot tweemaal toe verkozen tot de ‘Leukste Winkelstraat van Nederland’) vind je Baby Plus. De winkel bevindt zich in een monumentaal pand met prachtige trapgevel. Laat je inspireren door vele babyartikelen en adviseren door onze ervaren, servicegerichte medewerkers. De twee schattige Nijntjes voor onze winkel verwelkomen je graag.

Verschillende topmerken

Ben je op zoek naar bepaalde merken? Grote kans dat je het vindt bij Baby Plus! Zij bieden een uitgebreid assortiment aan babyartikelen van topmerken als Bugaboo, Cybex, Wildride, Liewood, Maxi-Cosi, Stokke, Jollein, Quax en nog veel meer.
Uniek in Haarlem is de Stokke shop-in-shop; een plek waar alle artikelen van het gerenommeerde merk te vinden, bekijken, aan te raken en uit te proberen zijn.


Over Baby Plus:
Adres: Kleine Houtstraat 14 2011 DM Haarlem
Website: www.babyplus.nl
Telefoon: 0229-215186
Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag van 10.00–17.00
Gesloten op 1e & 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e & 2e Pinksterdag, 1e & 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Naar de website