• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Kidsproof Kinderfeest in speeltuin De Leemkuil

19 augustus 2024
Kom je ook naar de 7e editie van het Kidsproof kinderfeest in speeltuin de Leemkuil op zondag 1 september? Mét leuke (gratis) activiteiten voor de kids!
Kidsproof Kinderfeest in de Leemkuil
In speeltuin de Leemkuil kunnen je kinderen klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen (zoals het prachtige Romeinse fort), met water en zand spelen, op skelters rijden, met het speciale treintje mee en nog veel meer.  Er is hier echt voor ieder wat wils!

Kidsproof feest in Speeltuin de Leemkuil

Op zondag 1 september is het feest in speeltuin de Leemkuil! De 7e editie van het supergezellige Kidsproof feest is in aantocht! Deze feestelijke dag zal in het teken staan van leuke doe-activiteiten voor kinderen, verspreid over de hele speeltuin. Diverse organisaties in en om Nijmegen zullen zich presenteren en met veel enthousiasme een leuke activiteit aanbieden! Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen de kinderen lekker meedoen aan de activiteiten met de speciale activiteitenstrippenkaart (deze kun je krijgen bij de Kidsproof kraam in de speeltuin)!

Hieronder het overzicht van de activiteiten


Bibliotheek Gelderland Zuid
Bij de bieb zijn kinderen allemaal superhelden. Ze kunnen hun eigen superheldenmaskers versieren en daarna een toffe superheldenfoto maken. Dus houd je camera paraat! Even toe aan een rustmomentje? Er is een gezellige chillhoek met strips en boeken. Ook leuk om samen even een boekje te lezen.



De Stefaantjes
Heeft je kind ooit al eens een muziekinstrument bespeeld? Nu is de kans. Ze mogen zelf muziek maken met hun leuke muziekinstrumenten of deelnemen aan de instrumentenquiz.



Maureen Ruijsch (Ontwikkeling van mens en paard)
Op 1 september zijn Nancy en Maureen in de Leemkuil op het Kidsproof kinderfeest. Ze geven pony power voor kids en paardenkracht voor pubers. Leren door doen en ervaren staat centraal. Hun trouwe collega Shetlandpony Mini komt met hun mee naar De Leemkuil!



Vrijheidsmuseum
Wordt jouw kind ook een echte spion? Kinderen gaan de uitdaging aan en proberen in deze spannende spionage training de geheime code te ontrafelen. Slaag je in je missie, kun je een vreselijke ramp voorkomen én krijg je een echt spionnencertificaat!



Poppentheatervoorstellingen
Meerdere keren tijdens het feest kun je een leuke poppentheatervoorstelling van Poppentheater de Kofferkast zien tijdens het feest. Poppentheater De Kofferkast is een prachtige mobiele poppenkast gemaakt van een oude koffer!



Informatiekraam Kidsproof Nijmegen
Haal hier de strippenkaart voor de activiteiten op. Hier kunnen kinderen (en ouders) ook leuke spellen spelen.




We hopen jullie allemaal te zien op ons Kidsproof feest in Speeltuin de Leemkuil!

NB. Je betaalt de reguliere entree voor de speeltuin en de activiteiten zijn gratis. Wij hebben er al heel erg veel zin in! Tot 1 september! 


Groetjes, Esther