• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Pret op het water

11 augustus 2024
Wat is er nou fijner dan met het mooie weer het water op te gaan? Van suppen en kanoën tot een bootje huren of zwemmen; in deze blog lees je de leukste tips voor op én in het water.

Zandziebar

Bij Zandziebar in Slijk-Ewijk kun je heerlijk klimmen en klauteren, genieten van het strandje of meedoen met leuke wateractiviteiten. Zo kun je hier waterfietsen, suppen, kayakken en kanoën. Ook is er een heerlijk speeleiland; hier hebben de kids gegarandeerd waterpret. 

Sup & Surf

Ook bij Sup & Surf in Nijmegen kun je heerlijk watersporten. Zo kun je hier windsurfen en suppen. Heb jij nog nooit gesupt of gesurft? Dan geven ze hier ook surf- en suplessen. 

Bij Ceulemans

Bootje huren? Ga dan langs bij Bij Ceulemans in Beers! Je kunt hier verschillende soorten bootjes huren. Denk aan een motorbootje en een zeilbootje, maar ook aan waterfietsen, kano's en SUP-boards. Je kunt vanaf de verhuurlocatie meteen de Kraaijenbergse Plassen op!



De Berendonck 

Recreatiegebied Berendonck in Wijchen is een onwijs fijne plek om een zwem- en stranddagje te houden! Er zijn hier veel faciliteiten voor jong en oud. Het brede zandstrand is omringd door grote ligweides en er zijn veel leuke speeltoestellen voor de kids. Je kunt in de omgeving ook waterskiën, wakeboarden, golfen, wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden én duiken! 



Strandpaviljoen Dushi

Gezellig varen op de Mookerplas? Ga dan varen met een bootje van Strandpaviljoen Dushi! Je kunt vanaf hier zelfs op de Maas varen. Doe je liever iets actievers? Ga dan waterfietsen of kanoën!

Surf & Sup School De Kraaij

Bij Surf & Sup School de Kraaij hebben ze een breed scala aan stoere watersportactiviteiten voor kids van alle leeftijden. Gelegen aan de prachtige Kraaijenbergse Plassen in Cuijk, organiseren ze lessen en zomerkampen die garant staan voor plezier, avontuur en nieuwe vriendschappen.



Dolfijn

Ook bij Dolfijn Watersport en Recreatie kun je allerlei leuke outdoor activiteiten op en om het water doen! Zo kun je hier fietsen, varen en nog veel meer! 

Lingevaart

Met de kano's, kajaks en sups van Lingevaart kano en fietsverhuur kun je heerlijk over de Linge varen! Ze geven hier ook leuke varroutes mee waarmee je goed voorbereid te water kunt. 

Heb jij nog een spetterende tip die hier niet tussen staat? Laat het ons weten via nijmegen@kidsproof.nl! 

Beleef samen onwijs veel waterpret! Veel plezier!