• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Kidsreporter op pad: kinderfeestje bij Adventure City

22 augustus 2024
Heb je een jarig kind en zoek je een lekker actief kinderfeestje waarbij veel te beleven valt? Bij Adventure City kunnen de kids vól op avontuur in de uitdagende klimparcoursen én in het nieuwe NetVenturepark. Kidsproof reporter Tatjana probeerde het feestje voor ons uit. Lees hier wat zij en haar jarige dochter ervan vonden.
Veel avonturen te beleven tijdens het kinderfeestje bij Adventure City
Op een zonnige zondagmiddag gingen we met 8 kinderen de 10e verjaardag van mijn jongste dochter Elianah vieren. We waren nog nooit bij Adventure City geweest. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en stond er een eigen tafel voor ons klaar. 

Al snel bleek dat je hier, met alle activiteiten die er te doen zijn, mákkelijk een hele middag onder de pannen bent. Binnen en buiten zijn er uitdagende klimparcoursen en ziplines. Ook kun je wandbeklimmen én de nieuwste attractie beleven: het NetVenturepark! We mochten alle onderdelen doen, dus de meiden waren de hele middag zoet.

NetVentures

We begonnen met het NetVenturepark. In de grote netten kun je volop klimmen, lopen, rennen en springen. Via de netten kun je van buiten naar binnen lopen en andersom. 



Alle kids vonden de netten het allerleukste, want binnenin is het een walhalla aan klimactiviteiten. Er liggen grote ballen en er is een gedeelte waar ze een ballenbak hebben gecreëerd. Er is ook een voetbalveld en een doolhof op hoogte. Wel raadzaam om je schoenen uit te doen, want het is nogal een uitdaging om die terug te vinden als ze uit vallen!



Binnen en buiten klimmen

Na het netavontuur gaan de kids klimmen. Als je gaat wandbeklimmen of het klimadventure in gaat, krijg je binnen de klimspullen aangereikt en volgt buiten de uitleg. Daarna gaan we eerst binnen wandklimmen. Leuk en goed te doen, ook voor de kleinere kinderen. Met een beetje hulp om de karabijn aan te sluiten en af te halen - dat blijkt best lastig - kunnen ze het prima!



De parcoursen van het klimadventure beslaan het grootste gedeelte van Adventure City. Klimmen kan hier zowel binnen als buiten en er zijn veel levels met oplopende uitdagingen. Niet elk parcours is passend voor elke leeftijd of lengte, maar voor alle niveaus is er wel een route. Soms is het wel even zoeken voor welke lengte en/of leeftijd het parcours geschikt is, dat wordt soms niet of niet goed aangegeven.




Feestarrangement met eten en drinken

Van tevoren hadden we een tijdstip afgesproken voor het eten - patat met snack - waarbij we konden kiezen uit kipnuggets, frikadel, kroket, kipcorn en kaassoufflé. Genoeg keus en ook echt lekker! Fijn is ook dat als het drinken op is, je de kannen opnieuw kunt laten vullen.



Al met al was het een hele zeer geslaagde middag. Adventure-cijfer van de jarige: een dikke 8! 

Je kunt hier dus gegarandeerd een topfeestje houden:
  • Je kan er echt veel doen en geschikt voor diverse leeftijden
  • Het ziet er vrolijk en kindvriendelijk uit en ook het personeel is heel vriendelijk
  • Snacks en patat zijn lekker en je kunt onbeperkt drinken halen
  • Veel levels in het klimgedeelte buiten
  • Het NetVenturepark vonden de kleinere EN oudere kinderen het allerleukst!


Ook een kinderfeestje boeken? Kijk voor meer informatie en de verschillende arrangementen op de website van Adventure City!

Naar de website