• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Kinderboerderij in en rondom Tilburg

8 oktober 2024

Vind jij het ook zo gezellig om samen naar de kinderboerderij te gaan? Wij ook! Maar eens een ándere kinderboerderij is wel zo leuk voor de afwisseling. Daarom hebben wij voor jou onze favoriete kinderboerderijen op een rijtje gezet. Lees je mee?

Het Wandelbos | Tilburg

Onze all time favorite! Dit is een kinderboerderij 2 in 1. Èn een kinderboerderij èn een fantastische speeltuin er vlakbij. Er zijn superveel dieren op deze kinderboerderij. Dus de kinderen struinen heerlijk tussen de dieren. Wat echt tof is, is dat er elk voorjaar weer jonge dieren zijn. Want de dieren worden hier gefokt. Heel bijzonder om te zien. Als de kinderen klaar zijn met dieren kijken, lopen we door naar de speeltuin. 

TIP: Kom dus iig in het voorjaar een keer langs voor de jonge, pasgeboren dieren!




Kinderboerderij 't Erf | Waalwijk

Nog zo'n leuke plek om naartoe te gaan. Deze kinderboerderij heeft kleine trap tractors waar kinderen op mogen rijden, hoe gaaf! En naast het dieren kijken kunnen de kinderen hier ook lekker spelen. Dat vinden onze kinderen altijd helemaal leuk. En wat helemaal fijn is, is dat de ouders lekker op het terras kunnen zitten, terwijl de kinderen lekker aan het spelen en het kijken zijn. 


Kinderboerderij 't Valleike | Reeshof

Je kan makkelijk gratis parkeren vlakbij 't Valleike. Je loopt door het hek heen en daar is deze gezellige kinderboederij. Wat wij echt tof vinden, is dat er ook slangen, hagedissen en schildpadden zijn in deze kinderboerderij! Als je het leuk vind kan je op de terugweg een pannenkoek eten bij PannenkoekenParadijs. Daar kun je lekker smullen van een heerlijke pannenkoek.



Kinderboerderij Kerkibo | Tilburg

Echt leuk deze kinderboerderij, vinden wij! Bij Kerkibo kan je kippen, vogels, geiten, varkens en nog meer dieren zien. En na het bekijken van al deze dieren en te genieten van hoe ze doen, kan er nog lekker gespeeld worden in de speeltuin. Deze speeltuin is in de voormalige pastorietuin gemaakt, leuk toch?
Als je nog een leuke locatie zoekt om het kinderfeestje te vieren, dan moet je hier zijn! Je mag je eigen feestje hier komen vieren.

Hertenweide Quirijnstokpark | Tilburg

Dit is geen kinderboerderij, maar wel een heel fijne plek om even stil te staan en te kijken naar de herten en de alpaca's die hier rondlopen. Naast dit park is er een fijne speeltuin. Dus na het kijken, kunnen de kinderen lekker even spelen!