• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Speelgoed van het Jaar 2024 is bekend

16 september 2024
De tijd van speelgoedfolders en feestdagen komt er weer aan. Maar help, welk speelgoed is nu écht leuk? Gelukkig is er de 'Speelgoed van het Jaar' verkiezing, waarbij de vakjury in 17 categorieën alvast een fijne voorselectie voor je maakt.
Wij worden blij van de geselecteerde favorieten van 'Speelgoed van het Jaar'. Zo weet je zeker dat het mooi speelgoed is: goed gemaakt en écht leuk om langer mee te spelen. Wij hebben de winnaars al gezien en er meerdere op het verlanglijstje gezet!

Stem & win!

Nu is het jouw beurt. Jij maakt kans om speelgoed te winnen! Al het Speelgoed van het Jaar bekeken? Zit jouw favoriete speelgoed er tussen? Breng jouw stem uit. Het artikel met de meeste stemmen wint de Gouden Publieksprijs. Dit jaar bestaat de Speelgoed van het Jaar Verkiezing trouwens al 50 jaar.
>> Stem voor 10 november



Speelgoedweek

Van 19 oktober t/m 3 november is de Speelgoedweek. Ga bij de speelgoedwinkel bij jou in de buurt op zoek naar het Speelgoed van het Jaar. Te herkennen aan het bekende logo. Zelf even kijken en uitproberen is toch het leukste!
>> Snel naar de winkel



Van actiefiguren tot familiespellen

Je kunt appels niet met peren vergelijken. En pluche niet met elektronisch speelgoed. Daarom zijn er maar liefst 17 categorieën waarop je kunt stemmen. Dus niet alleen tof speelgoed voor je kinderen ontdekken, maar ook inspiratie opdoen voor je eigen verlanglijstje!

Benieuwd naar alle finalisten? Check ze snel op de website van Speelgoed van het Jaar!
>> Stem op jouw favoriet en maak kans op speelgoed! 



Speelgoed Festival

In het weekend van 9 en 10 november is het Speelgoed Festival tijdens het Spellenspektakel in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar kun je eindeloos spelletjes spelen én spelen met al het Speelgoed van het Jaar. Je kind helemaal happy en jij kunt gelijk zien welk speelgoed ze echt leuk vinden. Handig voor de decembermaand ;)
>> Lees alles over het Speelgoed Festival



Veel speelplezier!

Het duurt nog even, maar met alle leuke speelgoedtips gaan wij lekker voorbereid richting de gezellige decembermaand!

Klik voor meer info over Speelgoed van het Jaar 2024 via de roze button naar de site. Naar de website