• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Toffe zomervakantie uitjes in en om Tilburg

5 juli 2024
Ja, de zomervakantie ligt voor ons! Zes weken zijn de kinderen lekker vrij en is er zoveel te beleven in onze regio. We hebben superleuke eropuit tips voor je op een rijtje gezet. Nu nog even je favoriete uitjes kiezen! Lees gauw verder!

Ontdek bijzondere dieren


Bezoek Tilburgse Dino!

Deze zomer loop je in de LocHal tegen een unieke vondst aan: een skelet van een echte Triceratops! Ook zijn hier
allemaal leuke Dino-activiteiten en word je een echte Dino-expert. Alles is gratis, kom ook!



Vreemdste dierenpark

Schildpadden, roofvogels, stokstaartjes, apen, ze wonen allemaal in het vreemdste dierenpark van Nederland, midden in Tilburg! Dagelijks worden er demonstraties gegeven met de slang en vogelspin bij de Oliemeulen.



Dierenstad in museum

Speur naar alle dieren in DIERENSTAD in Stedelijk Museum Breda. Of bouw een droomstad voor dieren en doe mee met nog meer leuke workshops. Plan nu alvast jullie uitje naar deze beestenboel in het museum.



Bijzondere dierentuinen

Ontdek de speciale dieren zoals roofvogels, slangen, vogelspinnen, tropische vlinders. Een unieke beleving in Brabant. Wij hebben alle bijzondere dierenparken van Noord-Brabant voor je verzameld.



Ontspannen, ontdekken, genieten


Vaak naar het theater

Schouwburg Tilburg biedt een Jeugdabonnement aan! Dan kan je lekker vaak naar het theater. Zo beleef je samen met je kinderen de magie van het theater! Er zijn zoveel leuke, spannende en mooie voorstellingen.



Gratis proberen

Er staat weer een nieuw cursusseizoen voor de deur. Bij Factorium Cultuurmakers kunnen kinderen een gratis proefles dans, muziek, theater en musical volgen. Het gloednieuwe cursusaanbod is nu live!



Deze zomer bij Pathé!

Vrolijke Minions huppelen over het scherm, Dylan Haegens is weer te zien op het doek, Dikkie Dik vermaakt de kleinste kinderen en de Bellinga's zetten de boel op stelten deze zomervakantie bij Pathé!



Leuke musicallessen

Zingen, dansen, acteren en heel veel plezier hebben! Bij de musicallessen van Telekids Musicalschool Tilburg staat jouw kind helemaal in de spotlight. Benieuwd? Meld je kind aan voor een proefles.



Ontdekken in de zomer

Deze zomer kan iedereen volop gaan ontdekken Ontdekstation013 in de
watertuin. Willen ze liever op avontuur door het blotevoeten pad? Na een korte rondleiding langs alle activiteiten
bepalen ze zelf wat ze gaan doen!



Mooiste circuservaring

Kom naar de nieuwe show: SILAS bij ll Grigio! Een gave show met kunstige piramides en acrobatiek. Natuurlijk ontbreken de klassiekers niet zoals, jongleren met handen èn voeten, trapeze en trampoline artiesten.