• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Leukste borrelplekken met kinderen in en om Utrecht

1 september 2024
Borrelen met kinderen is supergezellig. Maar in welke restaurantjes is het zowel voor jou als voor je kids gezellig om te borrelen?

Wij hebben de leukste horeca-adresjes om te borrelen met kinderen in Utrecht voor je op een rijtje gezet, in de stad en net buiten Utrecht.
In en om Utrecht zijn er volop leuke plekjes om met kinderen te gaan borrelen, zoals hier bij Loft 88.

Kindvriendelijke borrelplekken in Utrecht

Heerlijk om lekker te relaxen en een drankje te drinken met elkaar, met het gezin of met vrienden. Maar.... met kinderen moet je wel de goede plekjes weten. Wij hebben de leukste adresjes om Kidsproof te borrelen op een rijtje gezet!

Jozef
op de Mariaplaats in Utrecht is echt een topplekje om met kinderen naartoe te gaan! Er is een mooie speelhoek en voor de oudere kinderen zijn er leuke spelletjes. Doe maar rustig aan met die borrel dus, de kinderen vermaken zich wel.
>> Borrelen met kinderen bij Jozef



In Zeist is Blik & Burgers een super plek. Op het terras of in het restaurant kun je heerlijk borrelen en de kinderen kunnen zich uitleven in de fantastische speeltuin. Het leuke aan deze speeltuin is dat ie voor meerdere leeftijden geschikt is. De kleinere kinderen vermaken zich heel goed in de zandbak, met de houten klimtoestellen en natuurlijk de schommels. Voor de iets oudere kinderen is de in het gras ingebouwde trampoline een groot feest. En er is zelfs een skeelerbaan en een skatebaan! Die kinderen zijn onder de pannen.
>> Borrelen met kinderen bij Blik & Burgers

borrelen kinderen utrecht

Fort de Gagel is een perfecte plek om te genieten van een gezellige borrel met je kinderen. En kinderen zijn hier meer dan welkom. Ze kunnen lekker spelen in de mooie speeltuin of in het Gagelbos, en binnen is er een leuke speelhoek. In de vakanties zijn er extra activiteiten voor kinderen. Dit fort ligt middenin de natuur met uitzicht op natuurgebied het Noorderpark. Echt een prachtige locatie!
>> Borrelen met kinderen bij Fort de Gagel



In Utrecht zijn er maar liefst vier locaties van Buurten. Buurten in de Fabriek, Buurten in de Gaard, Buurten in Oost en Buurten in de Bieb. Allemaal heel geschikt voor een leuke borrel met kinderen. In een leuke kinderhoek kunnen de kinderen zich prima vermaken. Ook heel fijn; er zijn genoeg kinderstoelen en er is een ruimte om je kind te verschonen. In de zomer kun je lekker op het grote terras zitten.
>> Borrelen met kinderen bij Buurten

kinderen borrelen utrecht

Anafora in Vleuten ligt naast de natuurlijke en avontuurlijke bosspeeltuin, de enige in- en uitgang grenst zelfs aan het terras. De kinderen kunnen in alle vrijheid op ontdekkingstocht gaan en hun fantasie volgen. Er staat een hek om de gehele speeltuin dus je kunt met een gerust hart genieten van de borrel (of lunch of diner) terwijl de kinderen lekker spelen. Hoe fijn is dat!
>> Borrelen met kinderen bij Anafora 



Van seinhuis tot horecazaak: ontdek Mevrouw Peer! Hier kun je niet alleen terecht voor vers belegde broodjes, en huisgemaakte taarten, maar ook voor uitgebreide borrelplateaus! Binnen kunnen de kleintjes zich vermaken in de speelhoek. Ideaal, naast Mevrouw Peer ligt Speeltuin de Pan waar kinderen tegen een klein bedrag de schommels, een draaimolen, loopauto’s en klimtoestellen kunnen verkennen.
>> Borrelen met kinderen bij Mevrouw Peer



Brasserie Streek
in Culemborg is fantastisch om te borrelen. Of te lunchen. Of te eten. Er is een hele grote speelruimte (achter glas!) en er is een sfeervol restaurant met lekkere hapjes en maaltijden. Meer heb je niet nodig toch?
>> Borrelen met kinderen bij Brasserie Streek

borrelen kinderen utrecht

Zoals je ziet zijn er volop leuke en kindvriendelijke adresjes om te borrelen met kinderen in en om Utrecht, maar je moet ze wel even weten te vinden! Welk adresje ga jij als eerste proberen?

Bij Kidsproof kun je meer leuke restaurants in en om Utrecht vinden, maar ook volop leuke uitjes in onder andere de Uitagenda