• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Bezoek Spellenspektakel 2024

2 oktober 2024
Ontdek 9 & 10 november de leukste spellen én het Speelgoedfestival in Jaarbeurs Utrecht. Lees ook over onze ervaring van vorig jaar!
Stel je voor: een Jaarbeurs vol tafels met daarop de leukste spellen voor jou en je kinderen. Spellen die je allemaal kunt testen! En ja, je kunt natuurlijk ook spellen kopen, maar de nadruk ligt op spelen en uittesten. Een dag onbeperkt spellen spelen met het hele gezin dus! Scoor snel je tickets voor het Speelgoed Festival >>

Spellenspektakel 2024

Wat ligt er klaar? De allernieuwste spellen (fijne inspiratie voor de feestdagen), speciale kinderspellen, maar ook echte klassiekers. Grote en kleine spellenuitgevers komen naar de Jaarbeurs. Sommige spellen ken je vast van naam, maar hoe leuk dat je ook onbekende of zelfs nog niet uitgegeven spellen kunt testen! 

Wil je een spel spelen? Neem dan plaats aan een van de vele speeltafels. Het lezen van de spelregels is niet nodig. De aanwezige professionals helpen je gelijk op weg en voorzien je van slimme tips.



Speciaal voor kinderen

Dit jaar is er ook weer een speciaal ingericht Kinderplein waar de hele dag leuke activiteiten te doen zijn. Onder toezicht van pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen hier spelen, terwijl ouders zelf de beurs bezoeken. Het Kinderplein is een klein Spellenspektakel voor de jonge bezoekers!

Nieuw en wil je niet missen: allemaal toffe activiteiten rondom Pokémon!

Speelgoed Festival

En deze hal mag je niet overslaan: Het Speelgoed Festival! Als onderdeel van het Spellenspektakel vind je naast een uitgebreid aanbod aan spellen ook allerlei soorten speelgoed. Ontdek welk speelgoed door de vakjury is verkozen tot Winnaar Speelgoed van het Jaar 2024 en test het zelf. Wij hebben al wat favorieten gezien en aan de verlanglijstjes toegevoegd!



Onze ervaring | review

Elk jaar bezoeken wij het Spellenspektakel. Afgelopen jaar gingen wij zelfs het hele weekend, want wij proberen het liefst elk spel. En geloof ons, dat gaat niet lukken. Er is simpelweg teveel leuks te doen, zeker met het Speelgoed Festival erbij! Daar kunnen de kids heerlijk spelen. En wij vonden het superleuk om al het Speelgoed van het Jaar bij elkaar te zien.

Onze tips: Check voor je bezoek de website. Kijk alvast welke spellen of speelgoed je zeker wilt uitproberen. Dan kun je daar als eerste heen. En maak tijdens het event foto’s van je favoriete games, dan kun je na afloop de verlanglijstjes aanvullen. Heb je die al? Check dan alle leuke aanbiedingen op de beurs!

Wij hebben er nu alweer zin in!

Impressie 2023

Bekijk de aftermovie van vorig en kom vast in de stemming!



Dus speel, win, ontdek en probeer! Veel speelplezier.

Klik voor meer info over dit geweldige event in Jaarbeurs Utrecht via de roze button door naar de site.

Fotocredits: Anouk Pross 

Naar de website