• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Kinderboerderijen in Utrecht

29 juli 2022
De meeste kinderen zijn dol op kinderboerderijen! Je vindt er heel veel verschillende dieren zoals geiten, schapen, koeien, konijnen en kippen.
De meeste kinderen zijn dol op kinderboerderijen! Je vindt er heel veel verschillende dieren zoals geiten, schapen, koeien, ganzen, konijnen, varkens, kippen en eenden. Soms kun je de konijnen op schoot nemen of mag je in het hok erbij. Ook zijn er kinderboerderijen waar kinderen een handje mogen helpen bij het verzorgen van de dieren. Kinderboerderijen hebben zowel een educatieve als een recreatieve functie. De toegang is vaak gratis.

Hieronder een paar van onze favoriete kinderboerderijen:
Kinderboerderij De Buitenwereld in Houten. Hier vind je een kinderboerderij en een speeltuin bij elkaar. Diezelfde combinatie vind je ook bij Griftsteede in Utrecht en 't Woelige Nest in Driebergen. 

Voor de grote paardenfans is kinderboerderij De Brink in Zeist heel leuk omdat daar ook een pony is.

Ben je gek op reptielen en bijzondere vogels? Ga dan zeker eens naar kinderboerderij Rotsoord. Daar kun je ook een wever zien. 

Staat jouw favoriete kinderboerderij al op Kidsproof? Zonee, dan horen we dat graag! Stuur een mailtje naar utrecht@kidsproof.nl 

Veel plezier op de kinderboerderij!