• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Herfstvakantie vakantiekampen

7 oktober 2024
Op vakantiekamp gaan is een groot avontuur. Naast allemaal verschillende activiteiten doen, maar je ook nieuwe vrienden. Hoe leuk is dat! We hebben kampen voor de herfstvakantie op een rij gezet.

Je koter op kamp


Little Star Camp

Leuke spelletjes doen, verschillende sporten proberen en nieuwe vriendjes maken in de vakantie? Dat kan tijdens het herfstkamp van Little Star Fitness! Er komt weer van alles aan bod. Heel leuk voor alle kids van 4 tot 12 jaar!

Gratis museumkamp

Ga aan de slag met prachtige creaties! Tijdens het Amsterdam Museumkamp werken kinderen samen met een kunstenaar een week lang aan een creatief project! Er zijn nog paar plekjes vrij in stadsdeel Noord en Nieuw-West.

Sportief vakantiekamp

The Little Gym organiseert avontuurlijke vakantiekampen voor kinderen van 3-12 jaar. Samen lossen de kids leuke en sportieve opdrachten op, zoals piratenmissies of kasteelavonturen. Er wordt ook geknutseld en gespeeld! Te boeken voor een dagdeel of hele dag.

Adventure sportkamp

Doe mee met het actieve herfstvakantie Sportkamp (6+) van Sport4Kidz! Op het programma staan avontuurlijke activiteiten zoals GPS-speurtochten, hindernisparcours, vlot bouwen en meer. Te boeken voor 1 of meer dagen.

Herfstkamp UP Events

Het herfstkamp van UP Events Kids (8+) wordt weer één groot kinderfeest! Met allemaal spannende spelletjes, avontuurlijke uitdagingen en creatieve workshops. Te boeken voor 1 dag.... maar meestal willen ze dan meer!

Cursus op het ijs

Een optimale voorbereiding voor het winterseizoen? Jutta's en Kjelds in opleiding zijn welkom bij de Jaap Eden IJsbaan. In de herfstvakantie leren ze hier 2 uur per dag de fijne kneepjes van het schaatsvak. Voor alle niveaus!

Ponykamp | 6+

Heb je een kind thuis die gek is op pony's? Het liefst iedere dag op ze wil rijden, poetsen, versieren & spelletjes met ze doet? Dan is het herfst ponykamp bij Stichting Waveren een aanrader! Ervaring is niet nodig!

Kamp voor Apekoppen

Apekoppies opgelet; vanaf 28 okt kun je weer 1 of meer dagen meedoen met het herfstkamp van Monkey Moves (4 - 10 jaar). Dat betekent veel verschillende sporten uitproberen en fungames spelen. Boek snel met earlybird korting!


ARTZUID ART CAMP

Deze herfstvakantie staat er weer een kunstkamp van ARTZUID op het programma! Vijf dagen lang werken de kids hier met diverse materialen en technieken toe naar een tentoonstelling voor familie en vrienden. Van 5 tot 12 jr!

Kamp op rolletjes

Bij Stal Oostwal staan weer drie hele speciale kampen klaar: het ponykamp, Trialbike en e-quadkamp! Zo rij je nog eens vrolijk de vakantie door. Het dagkamp wordt aangevuld met hutten bouwen en heel veel buitenspelletjes!

Schaatsvakantiecursus

Vlak voor de herfstvakantie start het schaatsseizoen weer! Zorgen dat jouw kind vlot en veilig over het ijs gaat? Boek dan een vakantiecursus op de Jaap Eden IJsbaan. Je kunt met je vriendjes, het is super gezellig!




Voor het volledige overzicht, klik door op de roze button! Naar de website