• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Mooie familievoorstellingen voor dit najaar

16 oktober 2024
Musis Arnhem heeft weer zoveel mooie en speciale familievoorstellingen. Naast een tof programma in de herfstvakantie, zijn er ook leuke voorstellingen in de periode daarna die hard lopen en waarvoor je nu al je kaartjes kunt reserveren. Lees gauw verder en reserveer op tijd voor de beste plaatsen.
Familievoorstellingen in Musis Arnhem

Familievoorstellingen - herfstvakantie

Het Prinsensprookje 6+

Harrie is een prins en moet trouwen met Rosa. Maar Rosa is niet het type dat hij zoekt. Met zijn beste vriend Gijs start hij een zoektocht naar De Liefde. Een muzikale voorstelling over de liefde die voor iedereen anders is.
Zaterdag 19 oktober
Alles is liefde



Sara's Mysteries 6+

In deze voorstelling ga je mee op roadtrip naar Marokko en help je Sara om Sammy’s mysterie te ontrafelen. Beslis mee hoe het onderzoek gaat verlopen. Krijg een kijkje in de keuken van het maken van deze podcast.
Zondag 20 oktober
Interactieve live-show



Ruimtereis 4+

In deze aanstekelijke kleuter-sciencefiction boordevol muziek laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht? Nieuwsgierig?
Dinsdag 22 oktober
Beleef het mee



Vreemd Ding 6+

In deze fantasierijke en muzikale voorstelling vol komische situaties kom je terecht in een wereld vol wonderlijke gebruiken en merkwaardige regels. Tot op een dag die wereld helemaal op z’n kop staat.
Donderdag 24 oktober
Hoe gaat dit verder?



De hardlopers - Reserveer nu alvast je tickets

Sinterklaas voorstelling

Isa loopt met haar mopperende vader Klaus door een versierde straat. Hij ergert zich enorm aan de vreugde rondom Sinterklaas en bedenkt een plan om de Sint te laten verdwijnen en zelf Sinterklaas te worden.
Zondag 24 november
Spannende voorstelling



De NEEhoorn 7+

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek. Wat als je je in het paradijs zelfs niet thuis voelt? Waar moet je dan naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden.
Zondag 19 januari
Een brutale musical



De grote slijmmusical

Na vier succesvolle bioscoopfilms, komt ‘Slijm’ eindelijk naar het theater met de nieuwe familiemusical. Een volledig nieuw slijmavontuur, vol met de bekende hits, als ‘Slijm is Alles’, ‘Gek Op Slijm’ en ‘KABOEJA!’.
Zondag 8 december
Vanaf 6 jaar



Buurman & Buurman 4+

Als Buurman & Buurman na een dag hard werken ‘s avonds nog even in de tuin zitten, zien ze dat het volle maan is. Ze fantaseren over hun huisje zien vanaf de maan. Dus gaan ze aan de slag met het maken van een raket.
Zondag 26 januari
Op naar de maan




Geniet met elkaar in het theater! Ik ben dol op mooie theatervoorstellingen en zó leuk om dat met je kind te kunnen beleven. Ga genieten van alle mooie voorstellingen die Musis Arnhem te bieden heeft!
Groetjes, Esther
Naar de website