• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

16x Kermis in en om Den Bosch September!

4 augustus 2024
Naar de kermis is een perfect uitje voor kinderen. Ze kunnen zich uitleven in de attracties, plezier maken met de spelletjes en genieten van het lekkere eten. In de regio Den Bosch zijn er heel veel kermissen die je kunt bezoeken, ontdek ze hier!

September 2024

Kermis in Haarsteeg

De kermis in Haarsteeg! Leuke attraties, een muziekfeest en een kermisprogloog! Leuke sfeer met veel gezelligheid.
Vanaf 7 september t/m 10 september 2024.

Kermis in Volkel

Lekker rondjes draaien en oliebollen eten op het Schakelplein 6 september t/m 9 september 2024. Naast de sjimmy en de autoscooters staat er dit jaar de ‘Amazones’: een super snelle rups. Ook staat de populaire American Wipp, draaimoolen en bungee trampoline er. 

Kermis in Lith

Kom gezellig met de kermis in Lith op 21 t/m 24 september 2024 naar MFA De Snoeck, want ook dit jaar zullen de deuren weer openen staan voor iedereen die zin heeft in een gezellig feestje! Zo zal de kermis op zaterdag dit jaar weer geopend worden met een hele mooie voorstelling ‘’Circus op stelten’’ voor alle kinderen!
 

Kermis in Veghel

Vanaf 13 september t/m 18 september 2024 kun je van de kermis in Veghel genieten van oliebollen, zuurstokken, suikerspinnen en ander snoepgoed. Grijp je kans met touwtje trekken of maak een ritje in de botsauto’s of draaimolen. Zelfs voor de echte waaghalzen is er van alles te vinden. Er is voldoende te beleven voor zes dagen kermisplezier. Kom dit vooral zelf ervaren.



Kermis in Berlicum

Vanaf 14 t/m 17 september 2024 kun je je lol op in Berlicum. Zo kunnen de (aller)kleinste pony rijden, eendjes hengelen of touwtje trekken en de stoere jongens en meisjes een rondje maken in de rups of door het Spookhuis lopen. Eindig je rondje kermis met een heerlijke suikerspin of een lekker visje en jouw kermisdag kan niet meer stuk!
 

Kermis in Vlijmen

Vanaf 21 september t/m 25 september 2024 Is het weer feest in Vlijmen! De leukste kinderattracties staan opgesteld voor een leuke dag vol pleizer voor alle leeftijden. Maandag 22 september om 19.00 uur meet & Greet met Bing! 
 



Kermis in Sint-Michelsgestel

Ook dit jaar kun je vanaf 21 september t/m 24 september 2024 genieten van de gezelligheid tijdens de kermis in Sint Michielsgestel. Wat is dit jaar jouw favoriete attractie? De draaimolen, eendjes hengelen of toch meer het stoere werk zoals de break dance... Ontdek dat tijdens de Gestelse Kermis!

Augustus 2024

Kermis in Liempde

Van 3 augustus t/m 7 augustus 2024 barst het feest los in Liempde. De kermis wordt altijd feestelijk geopend. En dit keer komt Bing op bezoek! Wanneer komt Bing?

Kermis in Rosmalen

De Kermis in Rosmalen is een feest voor iedereen! Van 3 augustus t/m 7 augustus 2024 kun genieten in de Crazy Cars2, Rupsbaan, Mega Skeeball, Safaritrip en nog veel meer!

Kermis in Geffen

De kermis is vanaf 9 augustus t/m 13 augustus 2024 weer in het centrum van Geffen te vinden. Heb je zin in een suikerspin, zuurstof of een rondje in de draaimolen? Kom dan naar Geffen!



Kermis in Alem

Ook in Alem is het vanaf 9 augustus t/m 12 augustus 2024 feest! Op zaterdag is er een gave Kermisbingo met toffe prijzen. Ontdek meer!

Kermis in Schaijk

Ook in Schaijk is er dit jaar weer kermis vanaf 10 augustus t/m 13 augustus 2024! Is er al meer info bekend?

Kermis in Oss

Vanaf 15 augustus t/m 21 augustus 2024 kun je in Oss in de Snowjet, Achtbaan/Wilde Muis, Aqua Blasta, Nostalgische Bootjesmolen en nog veel meer! Komen jullie ook?



Kermis in Boxtel

De kermis in Boxtel die duurt van 16 tot en met 21 augustus 2024 is een feest voor jong en oud. Op twee plaatsen in het centrum bevinden zich attracties: de Markt en het Breukelsplein. Langs de route tussen Markt en Breukelsplein is Live muziek en een portrettekenaar. Kom je ook?

Kermis in Den Bosch

Van 16 t/m 25 augustus 2024 strijkt de Bossche Kermis weer neer in de Bossche Binnenstad! De kermis wordt ook dit jaar weer een groot feest waar iedereen van harte welkom is. Dus of je nu plezier met je vrienden wil hebben of zin hebt in een leuke dag uit voor het hele gezin, kom naar de kermis!



Kermis in Empel

Op de kermis in Empel van 17 augustus t/m 20 augustus 2024, staan traditioneel getrouw: nougatkraam, gebakkraam, lijntrek-ballenspel, bussenspel, schietsalon, grijpkranen, babysport, autoscooter en een rupsbaan.

Kermis in Nuland

Wat een feest, wat een feest! Kermis in Nuland betekent één groot feest. Met de meest gave attracties, een tent vol muziek en gezelligheid, kun je vanaf 24 augustus t/m 27 augustus 2024 vier dagen lang genieten! 

Kermis Haarsteeg 


Juli 2024