• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Oktober is feestmaand bij Bibliotheek Den Haag!

19 september 2024
Doen jouw kids ook graag alles op hun eigen manier? Dan moeten ze naar de bieb tijdens de oktober feestmaand! Heel veel gratis activiteiten tijdens de Kinderboekenweek, het Kinderboekenfestijn en Festival de Betovering in de herfstvakantie. Bekijk hieronder snel alle activiteiten!

Kinderboekenweek

Doe tijdens de Kinderboekenweek bij Bibliotheek Den Haag mee aan eigenwijze workshops zoals rappen, striptekenen en graffiti. Geniet van voorstellingen en leen de leukste boeken met dwarse karakters zoals Mees Kees en de Neehoorn.
Bekijk hier alle eigenwijze activiteiten in de bieb

Kinderboekenfestijn
Op zondag 13 oktober wordt de Kinderboekenweek feestelijk afgesloten met het gratis Kinderboekenfestijn! Ontmoet schrijvers, droom weg bij een voorstelling, dans op live-muziek en laat je bekronen tot ‘eigenwijze keizer’.
Lees alles over dit gratis festijn voor kids



Ontmoet kinderboekenschrijvers
Ontmoet de schrijver van misschien wel jouw lievelingsboek tijdens het Kinderboekenfestijn! Tosca Menten (van Juffrouw Pots), Sanne Rooseboom (van Het Ministerie), Milouska Meulens (van Elin) en nog veel meer.
Welke schrijvers zijn er?

Jouw eigen wijsheid

Wat is jouw (eigen)wijsheid? Schrijf jouw eigen wijsheid en je naam op de tegel. Kleur deze in en knip ‘m uit. Neem je tegel mee naar het Kinderboekenfestijn in de Centrale Bibliotheek en hang ‘m daar op.
Download jouw tegel



Betovering in de bieb
Tijdens Festival De Betovering in de herfstvakantie zijn er drie leuke gratis voorstellingen in de bieb. Geniet van de eigenwijze Morgiana, de heldin uit Ali Baba en de 40 rovers. En doe mee aan een videogame tijdens De grote game show! Hap uit je bed is een leuke mimeshow voor de kleintjes. Leuk!
Reserveer jouw gratis voorstelling

Gratis lid van de bieb
Wist je dat kinderen tot 18 jaar gratis lid zijn van bibliotheek den Haag? En met 17 locaties is er altijd wel een bij jou in de buurt. Leesboeken, luisterboeken, e-books, 'lezen voor je lijst' boeken: je leent ze helemaal gratis bij de bieb!
Meld je kind(eren) meteen aan

Naar de website