• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Herfstvakantie tips en uitjes

16 oktober 2024
De herfst is nu echt begonnen! Een seizoen vol leuke herfstuitjes breekt aan. In deze nieuwsbrief zetten we er een aantal op een rij. Bekijk onze leuke tips hieronder

KinderTheaterWeek

De herfstvakantie zit vol voorstellingen voor de hele familie in het Parktheater! Vanaf zondag 20 oktober met De 8+ t/m 27 oktober met De Kleine Zeemeermin! Ook zijn er extra activiteiten in het hele theater.



Een magische avond!

Ontdek een magische wereld van licht en kleur tijdens Enchanted Gardens van 18 oktober t/m 3 november in Kasteeltuinen Arcen. Wandel in een sprookjesachtige omgeving en prikkel je fantasie!



Halloween bij Motion

Motion Experience is in de herfstvakantie omgetoverd in Happy Halloween sferen.
Dat moet je natuurlijk zelf ontdekken! Kom naar de Happy Halloween editie van Motion.



Vakantie in de bomen

Op zoek naar een actief herfstvakantie uitje? Kom klimmen en klauteren bij Fun Forest! Je mag in alle parcours klimmen, en bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad. Een unieke, fun en actieve beleving in Venlo.



3 dagen sneeuwpret

Deze herfst kunnen jouw kinderen deelnemen aan hun Cool Kids Herfstvakantiekamp bij Montana Snowcenter! Drie dagen vol sneeuwactiviteiten en avontuur: skiën, snowboarden, sleeën en nog veel meer!



Hemels herfstfestival

Kom genieten van: het kindercircus, verlichte attracties en speelgebieden, spectaculaire entertainment bij BillyBird Park Hemelrijk. Iedere avond is er een eindshow met vuurwerk. Een unieke beleving!



Binnen actief uitje

Een actief binnenuitje? De Vermaekerij is de unieke combinatie voor een ontspannen en gezellige dag voor het hele gezin! Hier kun je samen bowlen, maar ook het wereldberoemde spel 'Shuffle' spelen.



Historisch speelplezier

Op zoek naar een plek waar je kinderen het écht naar hun zin hebben deze herfstvakantie? Kijk dan niet verder: in het preHistorisch Dorp in Eindhoven is deze week in de vakantie ontzettend veel te beleven.



Herfstvakantie bij Pathé

Lekker naar de bios deze vakantie! Er draaien zoveel leuke films; van Buzzy de Gelukskat tot aan Transformers One en van De Grote Sinterklaasfilm tot aan Harold en het magische paarse krijtje. Dat wordt nog moeilijk kiezen!



In het donker klimmen

Deze herfst kun je bij Fun Forest Venlo op avontuur in een bos vol kleurrijke bladeren. In de vakantie op een wel heel bijzondere manier: Nachtklimmen! Geniet van de unieke sfeer tijdens de klimavonturen.



Super gezellig festival

Van 18 t/m 27 oktober is het in Spoorpark Tilburg weer een groot feest met Festival Circolo. Met circus kindervoorstellingen, lekker eten, een draaimolen, speeltoestellen en een buitenpodium met extra gratis optredens.



Philips Museum

Kom in de vakantie naar het Philips Museum! Hier kunnen kinderen tijdens de Dutch Design Week hun eigen MRI-beleving ontwerpen. Ze kunnen nadenken over wat hen een rustig gevoel geeft. Creëer je eigen ideale omgeving.



Hét gratis vakantie uitje

Voeg wat magie toe aan de druilerige herfstdagen en zie verhalen tot leven komen in Maaspoort in Venlo. En het goede nieuws: kinderen t/m 12 jaar bezoeken alle voorstellingen gratis! Ultiem uitje deze herfstvakantie voor het hele gezin.



Vakantie bij de Steenuil

In de herfstvakantie zijn er veel leuke activiteiten bij Boerderij De Steenuil. Je kunt zelf dieren toversoep maken, huifkartocht door het bos, marshmallows roosteren, magische avond bij het vuur...Genoeg te beleven!



Nog meer tips

Onze uitagenda staat bomvol met nog meer leuke tips! Griezelige Halloween activiteiten, toffe voorstellingen en nog veel meer! Er hoeft dus zeker niet verveelt te worden in de vakantie.

Naar de website