• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6x stoere uitjes in 't Gooi

30 september 2024
In ’t Gooi is altijd wat te doen. Van deze stoere Kidsproofadresjes zijn wij echt fan en we delen ze graag met je.
Stoere uitjes in 't Gooi

Jumpen 

Flight Deck 53 is een trampoline- en free-running park in de rijskmonumentale Clemenskerk in Hilversum. Hier kun je vrij komen springen, je kinderfeestje vieren of jump-, freerunning-, en/of parkourles volgen. Check ook de Peuter & Kleuter jump-uurtjes.


Graffiti spuiten

Vier je tofste creatieve kinderfeestje bij Graffitifun, de grootste graffiti aanbieder van Europa! Maak je eigen graffiti kunstwerk om mee naar huis te nemen met echte graffiti artiesten en unieke graffiti belevenis! Hoe tof is dat?!

Racen als Max

Is jouw kind 8 jaar of ouder? Gek op racen? Altijd in voor een battle? Plan dan een middagje karten bij Coronel in Huizen. Wie van jullie is de Max Verstappen van de familie?

Zwieren in het pretpark

De achtbaan, zweefmolen en vrije val blijven spannend in Oud Valkeveen, het enige echte pretpark in 't Gooi. Dit park mét strand is wat mij betreft de perfecte plek met kinderen op een zomerse dag.

Op grote hoogte

Zijn jullie ook graag buiten en niet bang voor hoogtes? Dan is het Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche jullie thrill spot! Er zijn maar liefst 10 routes die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Kleintjes klimmen in het Juniorbos en oudere kinderen klimmen tot maar liefst 22,5 meter hoogte op de zwarte route!

Boulderhal Monk

Bij Monk vind je 800 m2 aan klimwanden met bijna 200 boulders van alle niveau's. Van super makkelijk tot praktisch onmogelijk. Lukt het jullie om de boulder te beklimmen? Voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Avontuurfabriek

Bij de Avontuurfabriek kun je kiezen uit wel heel veel verschillende stoere activiteiten... wat dacht je van; lasergamen, steptocht, LED-karten of fluorgolfen? 


Veel plezier!
Maud