• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5 x de beste ijssalons in Groningen

2 juli 2024
Waar kan je het lekkerste ijs in Groningen halen? En een lekker ijsje eten? We hebben een paar fijne ijssalons en ijsboerderijen waar je een lekker ijsje kunt scoren voor je op een rijtje gezet.

1. Toscana

In de stad en zin in een ijsje? IJssalon Toscana heeft twee vestingen in de stad. Hier hebben ze de meest uiteenlopende smaken ijs! Deze ijssalon is in 2024 open tot en met 30 september. 

Folkingestraat 47

Gedempte Zuiderdiep 21a

2. Hollander IJs

Bij Hollander IJs maken ze dagelijks zelfgemaakt ijs van natuurlijke grondstoffen! Hollander heeft drie vaste ijskramen in Groningen. Er staat er een bij de ingang van het stadspark, op de vismarkt en er staat eentje in de Herestraat.

3. Pure

Naast een giga assortiment aan donuts vind je bij Pure Groningen fantastische frozen yoghurt. Hier is al het ijs 100% natuurlijk en gemaakt op basis van biologische yoghurt. En om je ijsje helemaal af te maken kun je kiezen uit maar liefst 20 verschillende toppings. Vismarkt 10.



4. Bij de Sluis
Na het suppen een ijsje eten? Het kan bij De Sluis! Kies uit 24 verschillende smaken die gemaakt zijn van echte en eerlijke ingredienten zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Bij de Sluis 1a

5. Room
Bij Room wordt het ijs in de winkel gemaakt, hier zijn alleen de allerbeste ingrediënten genoeg. Zelf geen trek in ijs? Verwen jezelf met een matcha of overheerlijke koffie. Rodeweg 1 en Vismarkt 3