• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

8 x ontbijt en lunch met kinderen in Groningen

14 oktober 2024
Een overzicht met leuke plekjes om te ontbijten en lunchen met kinderen in Groningen!
ontbijt en lunch met kinderen in Groningen

Op zoek naar een fijn plekje voor een heerlijk ontbijtje of een lekkere lunch? Check dan deze adresjes in regio Groningen!

1. Wadapartja

Bij Wadapartja kun je heerlijk ontbijten, lunchen én brunchen! Ze zijn hier gek op lokale producten, wat het eten natuurlijk extra lekker maakt. Daarnaast kun je hier heerlijk rustig zitten, terwijl de kids van de glijbaan afsjezen.

2. Croissanterie Pigalle

Bij Croissanterie Pigalle waan je je helemaal in Frankrijk door de geur van versgebakken brood en croissants. Je kunt hier genieten van allerlei Franse lekkernijen, zoals chocoladecroissantjes, stokbrood en verse jus d'orange. Je kunt hier ook nog eens een super leuke en lekkere high tea reserveren. 

3. Het Bakkerscafé

Het Bakkerscafé werkt met pure en natuurlijke ingrediënten en dat proef je! Kids kunnen hier extra voordelig (en lekker) ontbijten.

4. Blue bananas

Bij Blue Bananas kun je stapels pannenkoeken eten. Geen grote, maar wel veel kleintjes, die heerlijk fluffy zijn. Je vindt hier pannenkoeken in zoete en hartige varianten, zo is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden!

5. Paais

Je begint je dag goed met wat lekkers van Paais! Dit leuke restaurant vind je in één van de leukste winkelstraten van Groningen. Alle lekkernijen worden door eigen bakkers gebakken met de lekkerste, lokale producten.  

6. Strandpaviljoen Paterswoldsemeer

Bij Strandpaviljoen Paterswoldsemeer kun je eten met uitzicht! Je krijgt het vakantiegevoel hier al snel te pakken. Er is een fijn kindermenu en de kids kunnen hier heerlijk spelen op het strand. Zo is het voor iedereen genieten geblazen! Ideaal voor een fijne lunch!

7. Anne & Max

Bij Anne & Max is het altijd genieten! Of je nu voor een lekker taartje of een babyccino komt. Er is altijd een fijne sfeer! 

8. Waddengenot

Lauwersoog is een beleving op zich. Schuif gezellig aan bij Waddengenot waar kids eindeloos kunnen spelen!