• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Circusfestival Utrecht korting!

21 oktober 2024
Het Grootste Kerstcircus van Nederland komt naar Utrecht! Van 21 t/m 31 december 2024 vindt in Jaarbeurs Utrecht de eerste editie plaats. Circusfestival Utrecht, een ultiem familie-uitje tijdens de kerstvakantie, boek je nu met 35% korting!
Circus Festival Utrecht Jaarbeurs korting kerstvakantie

Het ultieme kerstvakantie-uitje: Circusfestival Utrecht met Kidsproof korting

Omdat we zo dol zijn op gezellige uitjes met de hele familie hebben we wat leuks voor jullie gergeld. Maar liefst 35% korting op de toegangskaarten. Wat je kan verwachten?

Een spectaculaire show vol met acrobaten uit Cuba, trapeze-stunts uit Brazilië, acrobatiek aan een immense kroonluchter en bekroonde comedy uit België. Deze eerste editie van het Kerstcircus in Jaarbeurs Utrecht maakt de feestdagen extra magisch!

In de grote zaal geniet je van spectaculaire acts in kerststijl waarin de circusartiesten strijden om prijzen. Het publiek mag na elke show stemmen op hun favoriete act, wat zorgt voor extra spanning. Aan het eind van de speelperiode worden de publieksprijzen uitgereikt aan de winaars.

Koop je tickets voor Circusfestival Utrecht via Kidsproof met 35% korting:
>>> Tickets voor het Kerstcircus in Jaarbeurs Utrecht met 35% korting
Tip: deel deze link kortingscode gerust met vrienden en familie. Of maak er een gezellig kerstuitje met z'n allen van!



Bert & Fred

Het zijn wereldsterren in de wereld van entertainment en onze favoriet: de Belgische comedians Bert & Fred combineren waanzinnige acrobatiek met hilarische comedy. Ze komen tijdens de voorstelling van Circusfestival Utrecht verschillende keren voorbij met korte intermezzo’s, en eindigen in de finale-act met een spectaculair nummer op het slappe koord.

Met hun bijzondere nummers werden deze artiesten bekroond met meerdere prijzen. Ze zijn de absolute sensatie van de eerste editie van Circusfestival Utrecht!


 

Kerstcircus Utrecht - magisch kerstuitje voor het hele gezin

De eerste editie van Circusfestival Utrecht vindt plaats in de kerstvakantie. Het gehele circus is dan ook volledig in kerstsfeer. Duizenden lampjes, kerstbomen en passende decoratie zorgen ervoor dat het publiek een bijzondere wereld binnenstapt die perfect past bij de feestdagen; een magisch kerstuitje!

Koop je tickets voor Circusfestival Utrecht via Kidsproof:  >>> Tickets met 35% korting voor het Kerstcircus in Jaarbeurs Utrecht



Met korting naar het Kerstcircus in Utrecht | Kortingscode voor tickets

Via Kidproof krijg je maar liefst 35% korting op je tickets voor dit Grootste Kerstcircus van Nederland. Dat is nog eens een mooie actie! Maak nu gebruik van deze actiecode en koop je tickets met een hele hoge korting. Let op: de korting is al in de ticketprijs verwerkt! >>> Tickets voor het Kerstcircus in Jaarbeurs Utrecht met 35% korting

Tip: deel deze link kortingscode gerust met vrienden en familie. Of maak er een gezellig kerstuitje met z'n allen van!

Praktische informatie Kerstcircus Utrecht

Het Circusfestival - Kerstcircus Utrecht is te bewonderen van 21 december t/m 31 december 2024 in Jaarbeurs Utrecht. Er is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling en de voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Koop je tickets voor het Kerstcircus nu vast, dan ben je verzekerd van mooie plaatsen!

Er zijn geen dieren en alle acts zijn stuk voor stuk spraakmakend. Echt een magische gezinsuitje in de kerstvakantie.

Koop je tickets voor Circusfestival Utrecht via Kidsproof: >>> Tickets voor het Kerstcircus in Jaarbeurs Utrecht met 35% korting

Veel plezier! Tamara en Jantine Kidsproof.nl


Met kinderen naar het circus met korting in de kerstvakantie.

Naar de website