• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

10 kekke kinderwinkels in Gouda

29 september 2024
Wij gaan altijd met veel plezier een dagje shoppen in het mooie en sfeervolle Gouda! Je scoort er de leukste kleding, cadeautjes en speelgoed bij unieke kinderwinkels in het centrum van de stad. We hebben onze favorieten je op een rijtje gezet. Veel shopplezier!
Dit zijn superleuke winkels voor kinderkleding, cadeautjes en speelgoed in Gouda

Shop leuke kinderkleding


Louloúdi
 



Deze winkel is opgericht door twee moeders, die vonden dat kinderkleding een beetje saai en standaard was geworden. Ze gingen op zoek naar kleding die net even anders is dan wat je gewend bent en dat zie je terug in het assortiment! De kleding is vrolijk, uniek en van goede kwaliteit. Er is ook een eigen collectie: 'Louloúdi Originals' met unieke kledingstukken die nergens anders verkrijgbaar zijn.
Lange Groenendaal 86


For Style



Hier kun je voor het hele gezin shoppen. Mooie modemerken voor dames, kinderen, baby's én heren, van stoer en trendy tot klassiek en tijdloos. Het gezellige team geeft persoonlijke aandacht en helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Neem een kijkje op de webshop of bezoek de winkel in hartje Gouda.
Nieuwe Markt 17-18


Onze nieuwe winkel



Een ruime collectie aan hippe kleding voor kids met bekende kindermerken zoals Lil' Atelier, Feetje en Noppies. Maar wat deze winkel echt bijzonder maakt, zijn de badstofvestjes. Ook als mama kun je hier shoppen voor mooie kleding van Lotte Oudshoorn Design (LOD). Twee vliegen in één klap dus: je scoort een leuke outfit voor jezelf én voor je mini.
Zeugstraat 42


Studio KieWie



Bij Studio KieWie vind je een mooi assortiment tweedehands kleding en speelgoed, waarbij duurzaamheid en budgetproof hand in hand gaan. Besparen dus, maar ook verdienen: je kunt hier ook je eigen kleding inbrengen. En dat levert je 40% van de verkoopprijs op. Zo kun je als ouder geld besparen én bijdragen aan een duurzamere wereld.
Lange Tiendeweg 44

Vind originele cadeautjes


Juffrouw Saartje



Met veel liefde runnen Lenny, Susanne en Ella deze vrolijke winkel. Ze zijn dol op kleur en dingen waar je blij van wordt. Je vindt er niet alleen mooie ansichtkaarten en cadeautjes van bekende & kleine merken maar ook tweedehands pareltjes. Je kunt er ook terecht voor een kopje koffie, een praatje of er een workshop volgen. Een unieke winkel met unieke producten waartussen je heerlijk kunt rondsnuffelen.
Stoofsteeg 19


Heb ik VIA



Deze gezellige conceptstore, gerund door Maaike en Belinda, biedt een unieke verzameling van producten van verschillende ondernemers uit het hele land. Het assortiment is enorm gevarieerd, van sieraden en kleding tot woonaccessoires. Maar het allerleukste is misschien wel het concept: ondernemers kunnen een plekje in de winkel huren en zo hun producten verkopen. Zo wordt de winkel steeds weer gevuld met nieuwe, unieke items en blijft het assortiment verrassend en origineel.
Lange Groenendaal 72A

Scoor tof speelgoed


De Speeldoos



In deze bijzondere speelgoedwinkel in hartje Gouda kijk je je ogen uit. Hier vind je naast duurzaam gemaakt speelgoed ook allerlei knutselspullen, boeken, puzzels en nog veel meer. Ze helpen je ook graag met het uitzoeken van het allerleukste cadeautje voor een jarige job of jet.
Lange Groenendaal 75


Bordspelers



Aan de overkant in dezelfde straat zit deze leuke spellenwinkel voor elke leeftijd. Hier vind je niet alleen de bekende klassiekers zoals Monopoly en Risk, maar ook de nieuwste spellen. Het personeel helpt je graag bij het kiezen van het juiste spel voor jou en je gezelschap. En het mooie is, je kunt de spellen ook huren! Zo kun je eerst uitproberen of het spel echt iets voor je is, voordat je het aanschaft.
Lange Groenendaal 82


Play 2 Day



Dit is de grootste LEGO® speciaalzaak van Zuid-Holland! Alle sets die LEGO® maakt zijn hier verkrijgbaar. De winkel staat vol met mooie bouwwerken en in de vitrines kun je allerlei LEGO® karakters zoeken. Kun jij Batman en Darth Vader vinden? In de winkel vind je ook een vier meter brede blokjesmuur. Je kunt hier zelf een beker vullen met je favoriete blokjes! En elk bezoek is het assortiment weer anders..
Lange Tiendeweg 31


De Goudse Feestwinkel



Bij deze feestwinkel vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest, of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, carnaval of Halloween. Met het uitgebreide assortiment feestartikelen, verkleedkleding, schmink en theaterbenodigdheden heeft de feestwinkel voor elke feestelijke gelegenheid wel iets. En kun je iets niet vinden tussen de meer dan 8.000 (!) artikelen, vraag je het gewoon even aan een van de medewerkers.
Turfmarkt 8

Heel veel plezier tijdens jullie shopsessie in Gouda!


Mis je nog een toffe kinderwinkel in het centrum van Gouda die in dit rijtje ábsoluut niet mag ontbreken? Laat het ons weten via rotterdam@kidsproof.nl

Een dagje Gouda is sowieso echt heel leuk om met de kids te doen, er is genoeg te beleven! Lees hier onze blog met superleuke kindvriendelijke uitjes in Gouda!