• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Rotterdampas: dit zijn leuke acties in de herfstvakantie!

20 oktober 2024
Met de Rotterdampas kun je het jaar rond héél veel leuke dingen doen, gratis of met een fikse korting! Van gratis naar de film, het zwembad en het museum tot korting op uit eten of een attractiepark. Ook voor de herfstvakantie kun je er met je gezin weer voordelig op uit. Wij spotten alvast een paar héle leuke Rotterdampas-uitjes, voor de vakantie en daarna!
Ga er gratis of met korting op uit met je Rotterdampas in de herfstvakantie

1 x gratis gametijd bij Go!Gaming




Zijn jullie game-fans? Dan is Go!Gaming een game-walhalla in hartje centrum Rotterdam. Je kunt hier kiezen uit een groot aanbod aan games en speelt op de gaafste gaming pc’s en de nieuwste consoles. En dat is met je Rotterdampas 1 uur helemaal gratis!

1 x gratis entree bij Plaswijckpark




Speelpark Plaswijckpark is buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, park en dierentuin in één. Je spot de leukste dieren, sjeest rond in de verkeerstuin, gaat waterfietsen in een zwaan en hebt in het Huis op de Heuvel heel veel binnenspeelpret. In de herfstvakantie is het park helemaal in Halloween sferen! Met je Rotterdampas mag je 1 keer gratis naar binnen.

1 x gratis entree bij Avonturenboerderij Molenwaard




Superleuk en ook nog leerzaam! Hoe maken bijen honing? Hoe legt een kip een ei? Boerinnetje Fien en boertje Teun laten je alles zien bij Avonturenboerderij Molenwaard. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met dieren en geniet van de parkshows. Met je Rotterdampas mag je 1 keer gratis het boerenleven ontdekken.

1 x 25% korting op kids pancakes bij Ver van Hier

(geldig tot 30 november 2024)




In de gezellige kinderboekenwinkel annex lunchroom Ver van Hier vind je een groot aanbod aan leuke, bijzondere kinderboeken. Kids lezen op het podium een boekje terwijl jij van je koffie geniet. Om daarna gezellig samen te gaan lunchen. Met de Rotterdampas smullen de kinderen met 25% korting van de kids pancakes. Let op: deze actie geldt tot 30 november 2024.

25% korting op entree bij De Speelfabriek




Kids kunnen een héleboel doen in speelwerkplaats De Speelfabriek. Coole tekeningen maken op de lichtbak, zeep maken, hun zelfgemaakte boot testen, een milkshake fietsen en nog veel meer. Iedere vrijdagmiddag krijg je met de Rotterdampas onbeperkt 25% korting op de entree!

Naast deze leuke uitjes vind je op de website van Rotterdampas nog véél meer activiteiten die je gratis of met korting met de pas kunt doen. Ook lees je hier meer informatie over de pas. Klik hieronder via de roze button door voor alle acties, boek een tof uitje en ga op pad! Naar de website