• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Herfstvakantie tips Tilburg 2024

18 oktober 2024
Herfstvakantie, dus tijd voor leuke dingen! De mooiste jeugdvoorstellingen met humor, mooie beelden en acrobatiek. En zelf flink actief tijdens toffe workshops, gaaf kinderfeestje, de stad ontdekken en lekker dwalen in toffe musea.
Je leest hieronder onze leukste herfstvakantie tips.

Familievoorstellingen in de herfstvakantie

Super gezellig festival

Van 18 t/m 27 oktober is het in Spoorpark Tilburg weer een groot feest met Festival Circolo. Met circus kindervoorstellingen, lekker eten, een draaimolen, speeltoestellen en een buitenpodium met extra gratis optredens.



Kindertheaterweek

In de herfstvakantie naar het theater? Schouwburg Tilburg heeft 3 heel leuke voorstellingen tijdens de Nationale Kindertheater Week. Voor en na deze voorstellingen zijn er ook nog leuke activiteiten te doen voor alle kinderen.



Herfstvakantie bij Pathé

Lekker naar de bios deze vakantie! Er draaien zoveel leuke films; van Buzzy de Gelukskat tot aan Transformers One en van De Grote Sinterklaasfilm tot aan Harold en het magische paarse krijtje. Dat wordt nog moeilijk kiezen!



Zin-in-alles!-dagen

De Zin-in-alles!-dagen zijn inmiddels een waar begrip in Tilburg. Afwisselende workshops voor kleuters en kinderen in alle disciplines die Factorium in huis heeft. Volg drie workshops; muziek, dans en theater!



Feestje vieren

Kinderfeestje Lasergame

Vet gaaf feestje! Wij vinden het super tof om dit nieuwe feestje aan te kondigen; lasergamen op eigen locatie! Super handig. Huur je lasergame spullen en ga lasergamen waar je maar wilt. In het bos, op zolder; verzin het maar.



Eropuit in de herfstvakantie

Creatieve workshop

Stap in de wereld van 'De schoen' en maak originele en unieke creaties met naturel leer! Maak een polsbandje of een opbergdoosje bij Museum Schoenenkwartier. Leuke tip voor alle Fred-fans: Er is een tentoonstelling over Fred de la Bretonière!



Ontdekken in vakantie

Nemo ken je vast als het grootste science- en onderzoeksmuseum van Nederland. Wetenschap leuk maken door proefjes en shows is waar zij goed in zijn. Op zaterdag 19 oktober komen ze naar Ontdekstation013 om dit aan jullie te laten zien. Zijn jullie er bij?



Vakantie bij de Steenuil

In de herfstvakantie zijn er veel leuke activiteiten bij Boerderij De Steenuil. Je kunt zelf dieren toversoep maken, huifkartocht door het bos, marshmallows roosteren, magische avond bij het vuur...Genoeg te beleven!



Nog meer uitjes

Er zijn nog super veel leuke uitjes met kinderen in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk voor tijdens de herfstvakantie. Vind hier de tip voor een leuk dagje uit.



Lekker naar het museum!

Vakantie in het museum

Ontdek de spannende verhalen van Breda in dit museum tijdens de herfstvakantie! Stedelijk Museum Breda heeft voor iedereen een leuke en leerzame manier om door het museum te speuren en de geschiedenis van Breda te ontdekken.



Kamp Maas

Waan je even een marinier en ga alleen of met Majoor Maas mee op patrouille in de vakantie!
Bedwing ook de hindernisbaan, stap in een rupsvoertuig en beleef de experience Mariniers op Missie in het Mariniersmuseum.

Naar de website