• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Toffe nazomeruitjes

25 september 2024
Zet 1 stap buiten de deur en je wordt verwend met heerlijk nazomerweer. Terwijl zaterdag de herfst 100% officieel is begonnen. Maar gelukkig is plezier hebben totaal weersonafhankelijk. Heb jij ook zo'n zin in een nieuw avontuur? Van inspirerende uitjes tot natuurlijk leuke activiteiten in de Kinderboekenweek 2024. Wij hebben weer de beste tips voor je verzameld!

Plan je avontuur


Bij ons thuis | Theater

Geniet samen van van de liedjes van Ageeth de Haan die begeleid worden door het grote Breda's Festival Orkest bij Schouwburg Concertzaal. Dat belooft veel mooie, vrolijke en gezellige muziek en theater te worden!



Weekend Wetenschap

Op 5 & 6 oktober staat de Spoorzone helemaal in het teken van wetenschap en techniek. Er zijn kindercollege's over o.a. het sterrenstelsel, workshops gameverhalen schrijven, werken met AI, expirimenteren en meer.



Wandeling & (bos)café

Het seizoen maakt niet uit, wandelen met kinderen is altijd heerlijk! Wist je dat Tilburg en omgeving héél veel mooie plekken heeft waar de kids rond kunnen struinen in de natuur? We hebben 9 mooie plekken voor een wandeling!



Muziekvoorstelling

Als je nog nooit muziek hebt gehoord, hoe klinkt dat dan? Ontdek het in Blikvangers bij Schouwburg! Een moderne dansvoorstellingen, speciaal voor baby's, peuters, kleuters en hun ouders/begeleiders.



Kinderboekenweek


Silent Disco theater

Een eigenwijs avontuur waarin de kids zelf de hoofdrol spelen. Verkleed komen mag! Een toffe speciale interactieve voorstelling met koptelefoons bij Bieb Wagnerplein.



Interactief theater

Wow, de Rangers van de Beekse Bergen komen op bezoek in Bieb Hilvarenbeek! Zij brengen een heus theater mee! Ben jij er ook bij op zaterdag 12 oktober?.



Voorleesfeestje

Is jouw kind ook dol op glitter, glamour en boeken? Kom dan naar het Drag voorleesfeestje tijdens de Kinderboekenweek! Dragqueen Daisy D-Zire leest deze middag voor en vertelt je over haar rol als dragqueen.



Silent Reading

Lekker Eigenwijs, dat is het thema van de Kinderboekenweek. En wie is er eigenwijzer dan Pippi Langkous? Kom daarom, met een koptelefoon op, luisteren naar het boek van Pippi Langkous.



De uitagenda

De uitagenda staat vol met o.a workshops in de bieb, toffe voorstellingen, Voorleeshalfuurtjes en ga zo maar door. Zeker een reden om een kijkje te nemen.

Naar de website