• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Volop speelpret in de Bosspeeltuin in het Maximapark!

24 september 2024
Zijn jullie al eens in de Bosspeeltuin in het Maximapark geweest? Van heerlijke wandelingen en spannende ontdekkingen tot lekker spelen; dit park heeft voor ieder wat wils. Krista en haar kids gingen je vast voor! In deze blog lees je hoe zij genoten van het prachtige uitzicht vanaf de uitkijktoren, de leukste speelplekken en smulden van een lekker ijsje!
Het Maximapark is een heerlijk plek om te wandelen met de kids! Je kunt hier op zoek naar bijzondere bloemen en bomen of lekker steppen over de paden. En natuurlijk kan ik de fantastische Bosspeeltuin niet vergeten! De kinderen willen er het liefst zonder omweg naartoe. Maar zeker niet voordat we de uitkijktoren beklommen hebben en even uitgepuft hebben met prachtig uitzicht na deze steile klim.



De speeltuin heeft echt voor ieder wat wils. Toen de kinderen klein waren, bakten ze urenlang zandtaartjes in het speelhuisje. Maar ook de waterpomp en bijbehorende dammetjes zorgden voor veel speelpret.

Deze keer klommen ze enthousiast in het grote klimnet. Onze jongste is de dapperste en ging zelfs helemaal naar de hoogste plank! Daarna moesten de kids natuurlijk nog even op de familieschommel en uitrazen op de hoogste glijbaan. Ze vonden het maar al te leuk om mij te laten weten dat ze eraan kwamen!



Terwijl de kinderen lekker speelden, zat ik op een houten boomstam in het zonnetje – heerlijk ontspannen. Ik had er daarom geen enkel probleem mee dat ze zo vaak van de glijbaan gingen. Als laatste wilden ze nog muziek maken op het klokkenspel. De Bosspeeltuin is zó veelzijdig. Doordat het zich midden in het prachtige park bevindt, is het een heerlijk plekje. Echt een van mijn favorieten!



Na al dat spelen kreeg de oudste zin in een ijsje. En ja hoor, die zijn hier ook te koop! We sloten de dag af met een heerlijke verfrissing. "Gaan we volgende week weer, mama?" vroeg ze op de terugweg.



Tijdens ons bezoekje aan de bosspeeltuin fotografeerde ik mijn kinderen, iets wat ik altijd graag doe om mooie herinneringen vast te leggen. Het fotograferen van kinderen op een pure en spontane manier is mijn passie, daarom heb ik er mijn beroep van gemaakt.

Als professioneel fotograaf kom ik dan ook regelmatig in het Maximapark om jonge gezinnen uit Utrecht en omgeving vast te leggen. Wil je meer weten over mij en mijn werk als fotograaf? Bekijk dan mijn website: Krista Griffioen 

Hartelijke groet,
Krista


Veel speelplezier!