• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De beste adresjes voor een rijkgevulde picknickmand

6 juli 2022
Hoera! De zon schijnt! Wat is er nu heerlijker dan samen met de kinderen op een kleedje in de natuur genieten van lekkere hapjes en drankjes? Geen tijd of zin om zelf eten en drinken te verzamelen en klaar te maken voordat je op pad gaat? Verwen het hele gezin dan door een rijkgevulde picknickmand te halen op één van de volgende toffe plekjes:

Hooi Utrecht
Bij Hooi kun je in de zomermaanden een lekkere picknickmand bestellen om mee te nemen naar een fijn plekje waar je samen kunt gaan picknicken. Hooi gebruikt in haar producten ingrediënten die met liefde en respect voor de natuur zijn ontstaan. (H)eerlijk genieten dus!

Parkcafé Buiten

Zin om met het hele gezin lekker buiten in het zonnetje te eten? Parkcafé Buiten maakt voor jullie graag een goedgevulde picknickmand vol met lekkernijen! Even vooraf reserveren, en dan kan het grote genieten beginnen. Mmm! Waar nemen jullie de mand mee naartoe?

Yoghurt Barn
Ken jij Yoghurt Barn al? Je kunt hier zelf je eigen yoghurt samenstellen met allerlei ingrediënten waar je spontaan van gaat watertanden, maar ook liefhebbers van lekkere taartjes of broodjes zijn hier aan het juiste adres. Laat je picknickmand dus eens vullen door de Yoghurt Barn. Smullen gegarandeerd! Genieten vanaf het water kan ook! Yoghurt Barn kan je picknickmand ook aan boord bezorgen bij een bootje van Lekkerbootjevaren.nl. Hoe tof is dat?



De Veldkeuken
Zoek een mooi plekje op in de schaduw of juist in de zon, leg een kleed neer en smul samen met de kinderen van alle lekkere biologische hapjes die de Veldkeuken in jullie picknickmand heeft gestopt. Overheerlijk picknicken! Strijk bijvoorbeeld neer langs de oevers van de Krommerijn, dan kunnen de kids ook nog eens pootjebaden. Genieten maar!

DeKleineBaron
DeKleineBaron vind je op nog geen 100 meter van het Julianapark. Ideaal om hier met het hele gezin te gaan picknicken dus! Eén telefoontje een dag van tevoren is voldoende om de volgende dag heerlijk te kunnen relaxen onder het genot van allerlei lekkers uit de picknickmand. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, voor elk wat wils. Jammie!

Tuincafé Botanica
Altijd al eens willen picknicken in de wildernis van de Botanische Tuinen? Dit is je kans! Ga heerlijk op een kleedje in het groene gras genieten van al het lekkers uit een rijkgevulde picknickmand van Tuincafé Botanica. Geef één dag van tevoren via een fomulier aan waarmee je de picknickmand wilt vullen en hij staat de volgende dag voor je klaar!



Picknick 030
Ook via Picknick030 kun je een volgeladen picknickmand bestellen om samen met de kids mee te nemen naar een fijn plekje. De picknickbox zit vol met lekkere hapjes van maar liefst 10 ondernemers uit de Biltstraat in Utrecht. Afhalen is mogelijk, maar natuurlijk kan de box ook in een park waar je wilt picknicken bezorgd worden. Wat een luxe!

Jasmijn & ik
Zijn jouw kids ook zo dol op Aziatisch eten? Dan móet je een keer een picknick bestellen bij Jasmijn & ik! Hun koks maken, net als in Azië, alles zelf. En dat proef je natuurlijk! Ontdek samen op je kleedje in de zon de kruidige Thaise, frisse Vietnamese en mildere Kantonese lekkernijen. Super lekker!

Veel picknickplezier!

Lees ook onze andere leuke blogs!