• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Yes, herfstvakantie! Onze tips:

24 oktober 2024
Heerlijk zeg! Herfstbladeren zoeken, naar het museum en film kijken. Wij hebben heel wat plannen voor de vakantieweek. De rest van Nederland moet nog een weekje langer wachten, maar wij kunnen al bijna genieten. Check hier onze tips voor de leukste herfstuitjes!

Samen weg

Herfst vanaf het water

Laat je meevoeren over de Maas door Rederij Stiphout! In de herfstvakantie is er een speciale pannenkoekencruise voor gezinnen en ontdek je de parels van de stad. Of stap op de Zonnetrein voor een City Tour!
Heerlijk cruisen »

Samen de boom in

Actie? Ga deze herfstvakantie actief de buitenlucht in bij Fun Forest Venlo! In dit klimbos kies je uit 9 uitdagende klimparcoursen. Of probeer de Mini Monkey trail. Tip: Beleef op 26 oktober het spannende Nachtklimmen!
Actief uitje »



Een magische avond!

Ontdek een magische wereld van licht en kleur tijdens Enchanted Gardens van 18 oktober t/m 3 november in Kasteeltuinen Arcen. Wandel in een sprookjesachtige omgeving en prikkel je fantasie!
Ontdek de magie »

Herfstvakantie bij Pathé

Lekker naar de bios deze vakantie! Er draaien zoveel leuke films; van Buzzy de Gelukskat tot aan Transformers One en van De Grote Sinterklaasfilm tot aan Harold en het magische paarse krijtje. Dat wordt nog moeilijk kiezen!
Bekijk de filmagenda »

Dit is leuk!

Spellenspektakel

Ontdek en speel 9 & 10 nov samen met je kids in Jaarbeurs Utrecht! Tafels vol met spelletjes staan voor jullie klaar. Bezoek ook het Speelgoedfestival, een hal vol met 'Speelgoed van het Jaar'. Nieuw: een speciaal Pokémonplein!
Scoor je tickets »



Speelgoed van het Jaar

Superhandige tip met de naderende feestdagen. De vakjury heeft het Speelgoed van het Jaar weer geselecteerd! Nu is het jouw beurt. Bekijk de winnaars, stem mee voor de Gouden Publieksprijs en win speelgoed!
Check de winnaars »

Nog meer herfstvakantietips

Nieuw: Mosaquarium

Een echt vakantietip: Duik MergelRijk in. Doe een speurtocht in deze échte mergelgrot! Maak toffe foto's bij de 3D grotschilderingen. Of bewerk je eigen mergelblokje. En sta oog in oog met dino's in DinoRijk!
Ondergronds uitje »

Mosasaurus experience

Bezoek Natuurhistorisch Museum Maastricht! En ontmoet Bèr. Hier ontdek je het Krijttijdperk en de indrukwekkende Mosasauriërs, zoals de beroemde Bèr! Leer alles over deze gigantische Maashagedissen!
Ontdek het zelf »



Nieuwsgierige kids?

Ontdek nog snel de wisselexpo Zeker Weten?! bij Discovery Museum. Een expo met science show voor toekomstige wetenschappers. Eindeloos onderzoeken en ontdekken. Speel de Escape Game. En bezoek ook Revolutie Aarde.
Nog t/m 3 november »

Dinodagen Kattevennen

Voor dinofans met studiedagen of Belgische Kidsproof fans: 28-30 okt zijn de Dinodagen. Ga op avontuur met Raptor Ranger. Verf je eigen dino. Doe mee met de Fossielenworkshop. En bezoek de 360° dinoshow.
Op dino expeditie »