• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Familie Festivals en evenementen in regio Amersfoort!

8 augustus 2024
Er worden zoveel leuke, gezellige feestjes en festivals voor de hele familie georganiseerd in augustus en september! Vaak is het lekker weer en is het een fijne dag om er samen op uit te gaan. Lekker genieten van alle leuke activiteiten, muziek, theater of workshops. Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt met familie feestjes -en festivals in en om Amersfoort. Veel plezier!
Kamers Familiefestival
Lepeltje Lepeltje Festival
Van donderdag 22 augustus t/m zondag 25 augustus kun je met het hele gezin smakelijk genieten in het Burgemeester Brouwerplantsoen! Kies uit één van de wereldse gerechten bij de foodtrucks, ga uit je pan op live muziek en elektronische tonen en struin langs marktkramen vol markante waren.

Gratis toegankelijk »

September Me
Kom van 26 t/m 29 september genieten van muziekfestival September Me! Klassieke muziek voor iedereen op verschillende locaties in Amersfoort. Voor kinderen is er een speciaal programma op zondag 29 september. Met twee hele toffe voorstellingen!

Bekijk het hele programma »



Festival Spoffin
Professionele artiesten uit heel Europa strijken op 23 t/m 25 augustus, tijdens Festival Spoffin in Amersfoort neer en veranderen de binnenstad in één groot podium. De nieuwste theateracts worden getoond, spannend circustheater, dans én muziek op verschillende pleinen in de binnenstad voor jong en oud!

Locatietheater waar je het niet verwacht »



Ballonfiësta Barneveld
Een avond op de Koewei is echt iets speciaals voor iedereen! Je komt zo dichtbij de heteluchtballonnen dat je ze bijna kunt aanraken. Het is geweldig om te zien hoe ze opgeblazen worden en één voor één de lucht in gaan. Als alle ballonnen weg zijn, kun je genieten van het toffe tussenprogramma en de spectaculaire Nightglow.

Van 21 t/m 24 augustus »



Poppenfestival in het park
Poppen in het Park is voor kids van 2-10 jaar en hun families. Op 7 en 8 september vanaf 11:00 uur zijn er leuke poppen- en marionettenshows, gratis en betaalde voorstellingen. Alles speelt zich af in Park Randenbroek en bij slecht weer blijf je droog in de tenten. Er zijn ook extra activiteiten zoals schminken en knutselen!

Kom kijken en genieten »



Kamers Familiefestival
In de laatste week van de zomervakantie, van 21 tot 25 augustus, organiseert Bzzzonder bij Theater De Kamers een supergezellig festival voor jong en oud. Geniet van voorstellingen, spelletjes, workshops, eten en drinken met je voeten in het zand op ons strandterras.

Sluit de vakantie feestelijk af »

Keistad Fietsfestival
Op zondag 25 augustus vindt het Keistad Fietsfestival plaats bij de ijsbaan aan de Amersfoortse Rubensstraat. Er zijn toertochten voor alle soorten fietsers, een pumptrack, kidsparcours, springkussen, workshops en een Bike Bazaar met lokale ondernemers. Gratis toegang voor bezoekers!

Super tof voor kinderen en ouders »



Kidsproof Amersfoort en Gelderse Vallei wenst je héél veel plezier!

Tip: Heb je binnenkort een jarige in huis of is je kind jarig geweest? Wij hebben de leukste verjaardagsfeestjes voor je verzameld.