• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Back to school 2024

30 augustus 2024
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat betekent een frisse start vol nieuwe kansen! Of je nu op zoek bent naar een leuke club of vereniging voor je kinderen. Een knallend kinderfeestje die ze nooit zullen vergeten.

Party op het water

Wil jij je kinderfeestje vieren in een bijzondere omgeving met een originele activiteit? Kom langs bij Waterskicentrum de Vossemeren en beleef het plezier van het Aquapark en de Waterskibaan!



Feestje in het donker

Kinderfeestjes bij GlowGolf Eindhoven zijn razend populair en spannend. Hier speel je midgetgolf maar dan in het donker, hoe vet! Met een 3D-bril wordt het decor mooier, maar het spelletje ook wat moeilijker. Denk jij dat je dit kunt?



Jarig tussen de dieren

Kroelen met de kalfjes, een ponyfeestje of spelen in het hooi. Kinderen kunnen hier zelfs een tractorrijbewijs halen. En alle dieren vinden het fijn als zij hier hun verjaardagspartijtje komen vieren bij Boerderij De Steenuil!



Klimmen en klauteren

Ben je jarig en wil je samen met je vriendjes echt iets avontuurlijks beleven? Bij Neoliet klim je als een echte stoere bergbeklimmer omhoog tegen de hoogste klimmuren. Hier kun je je heerlijk uitleven.



Musicalles en meer

Zingen, dansen en acteren; vindt jouw kind dit helemaal het einde? Bij Telekids Musicalschool krijgen ze les van een professional. Plezier staat voorop. Liever eerst een les uitproberen? Dat kan natuurlijk ook!



Bouw het leukste feest

Binnen en buiten spelen, bouwen en lol trappen. Jongens en meisjes kunnen volop aan de slag met speeltoestellen en workshops. Waterballonnen battle, 3d printen, greenscreen filmstudio...Het kan allemaal bij de Ontdekfabriek.



Uniek kinderfeestje

Een feest bij het Waterskicentrum de Kempervennen wordt het zeker. Het aquapark is uitdagend met veel hindernissen of voel de adrenaline terwijl je met hoge snelheid over het water glijdt op de waterskibaan.



Kinderfeestje Speelpark

Vier jouw feestje in Speelpark Klein Zwitserland: beleef een dag vol avontuur met jouw vriendjes. Het speelpark ademt nostalgie. Glij van de langste glijbaan van Europa en schommel hoog door de lucht!



Musical4daagse (6+)

Stap 4 dagen de magie van het Parktheater binnen tijdens de Musical4daagse. Deze herfstvakantie kunnen kinderen zelf ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen, acteren en plezier maken.



En groot JUMPfeest

Een super springfeestje vier je bij Jumpsquare in Eindhoven. Lekker springen op trampolines. En heel gaaf is de Ninja Tag. Klim, kruip en spring door alle Ninja Tag attracties en verzamel zoveel mogelijk punten.



Uitdagend feestje

NIEUW: Ga samen met je vrienden en vriendinnen boulderen onder begeleiding van een instructeur bij Boulderneoliet. De instructeur leert je hoe je veilig bouldert, helpt je op weg naar de top en geeft je trics & kicks.



De sneeuw in

Heel bijzonder om je kinderfeestje in de sneeuw te vieren. Verras je vrienden en vriendinnen met een bezoek aan Montana Snowcenter. Les krijgen van een leuke leraar of lerares en genieten van een heerlijke pizza.



Kinderfeestje Noordkade
Organiseer een onvergetelijk kinderfeestje bij Noordkade Uitjes! Van spannende escaperooms tot Sim Racing, er is voor ieder wat wils. Boek nu en ontvang 10% korting met de code ‘kidsproof10’. Reserveer nu!