• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste pompoenboerderijen in Flevoland

21 oktober 2024
Als de herfst aanbreekt, kleuren de velden van Flevoland fel oranje door de pompoenen. Dit is dé ideale tijd om een van de vele gezellige pompoenboerderijen in de regio te bezoeken. Of je nu een perfecte pompoen wilt uitzoeken, leuke activiteiten voor de kinderen zoekt, of wilt genieten van heerlijke herfstgerechten, de boerderijen in Flevoland hebben voor ieder wat wils.
Pompoenboerderijen in Flevoland

Het Pompoenboertje
Hier vind je de lekkerste en grootste pompoenen van Almere, samen met meer dan 100 Halloween-attributen en verrassingen die je versteld doen staan. Naast het aanbod aan pompoenen zijn er ook toffe verjaardagsfeestjes voor groepen vanaf 8 personen, inclusief het maken van pompoenen, een film kijken en leuke speeltoestellen!



Boerderij van Stee
Ontdek in Lelystad de leukste pompoenen en sierkalebassen, compleet met handige tips en smakelijke recepten van de boerderij zelf. Gedurende het oogstseizoen is de zelfbedieningsverkoopstand aan de Zeeasterweg 30 elke dag geopend.

Pompoenen en Kalebassen Hierden
Net buiten Flevoland, in het charmante Hierden, ligt deze pompoenboerderij vol kleurrijke pompoenen en kalebassen. Hol de pompoenen uit en versier er je tuin gezellig mee. 



Pompoenen van Verduyn
Bij Boerderij van Verduyn in Zeewolde groeien elk jaar eetbare pompoenen en sierkalebassen. De pompoenen zijn te koop in een zelfbedieningskraampje langs de weg.



Van de Weerd Pompoenen
Bij Boerderij Verweerd-Hakvoort in Lelystad groeien sinds 1984 biologische pompoenen op 50 hectare, met aandacht voor duurzaamheid en bodemgezondheid. Deze pompoenen zijn perfect voor creatieve knutselprojecten of heerlijke gerechten.



Een dagje naar een lokale pompoenboerderij is een geweldig idee. Laat de kinderen hun eigen pompoen uitkiezen, maak een paar vrolijke foto’s en ga creatief aan de slag met het decoreren en snijden van jullie pompoenen. De herfst is hét ideale moment voor leuke avonturen en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Trek die laarzen aan, pak wat snacks mee en laat de pompoenpret beginnen!

Tip: meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nog meer leuke (herfst)inspiratie.