• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Back to school 2024

30 augustus 2024
Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Hieronder delen we een paar hele leuke. Ook als je dit schooljaar wilt starten met een nieuw clubje of proefles voor je kind(eren) of zin hebt in een leuk weekend: lees dan vooral verder!

Kinderfeestjes


Feest tussen de dieren

Kroelen met de kalfjes, een ponyfeestje of spelen in het hooi. Kinderen kunnen hier zelfs een tractorrijbewijs halen. En alle dieren vinden het fijn als zij hier hun verjaardagspartijtje komen vieren bij Boerderij De Steenuil.



Klimmen en klauteren

Is jouw kind een klein 'aapje' dat houdt van klimmen, klauteren en heel veel spelen? Vier het feest bij Monkey Town in Waalwijk! Met toffe kinderfeestjes opties. Een groot speelparadijs om met vriendjes te spelen en blij te zijn.



Kinderfeestje in het bos

Ga op zoek naar alle kabouters, speel leuke bosspelletjes, zoek je eigen route door het bos met een kompas, leer de trucjes van de dieren of camoufleer jezelf. Natuurmonumenten Oisterwijk heeft heel wat feestjes in petto!



Feestje op hoogte

Een spannend en avontuurlijk feestje? Ga dan naar Neoliet! Klimmen aan touwen, omhoog langs een echte klettersteig en een brug oversteken op 12 meter hoogte. Of je kiest voor klimmen in de grotten, spannend!



Toffe-spellen-feestje

Wie kan het snelste de glow-in-the-dark-golfbaan doorlopen? Wie scoort de hoogste score bij airhockey en wie haalt de meeste punten bij NBA basketbal? Kom het tijdens een super gezellig feestje checken bij HighScore!



Boulderfeest!

Vier een super stoer feestje bij Boulder Tilburg. De kinderen klimmen onder begeleiding van een goede instructeur naar de bovenkant van de wand. Er zijn veel verschillende niveaus dus kies je eigen niveau en daag jezelf uit!



Clubjes en Eropuit


Nieuw cursusseizoen

Meld je aan voor een gratis proefles dans, muziek, theater en musical bij Factorium Cultuurmakers!
Hier kun je lekker op jouw manier experimenteren en ontdekken wat er het beste bij je past.



Musicalles en meer

Zingen, dansen en acteren; vindt jouw kind dit helemaal het einde? Bij Telekids Musicalschool krijgen ze les van een professional. Plezier staat voorop. Liever eerst een les uitproberen? Dat kan natuurlijk ook!



Het Muizenpad

NIEUW! Loop Het Muizenpad van Diessen! Dit is een speurtocht bij de Laarhoeve die je zelfstandig kunt lopen. Als je je fantasie de ruimte geeft tijdens de wandeling is leeftijd niet van belang en voelt iedereen zich welkom!



Openingsweekend

Feestelijk, verrassend, cultureel, muzikaal, het nieuwe stadscafé en op het terras, daarmee opent Schouwburg Concertzaal Tilburg het seizoen en Boove & Benee, het bruisende horeca-hart van Schouwburg.