• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Back to school 2024

30 augustus 2024
Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Hieronder delen we een paar hele leuke. Ook als je dit schooljaar wilt starten met een nieuw clubje of proefles voor je kind(eren) of zin hebt in een leuk uitje: lees dan vooral verder!

Kinderfeestjes


Feestje op hoogte

Vier het kinderfeestje in het Klimbos in Bergen op Zoom! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen, met diverse klimroutes tot maar liefst 9 meter hoog. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje.



Super grote speeltuin!

Bij Vrouwenhof kan je een onvergetelijk feestje vieren!
Hier kunnen de kinderen buiten springen op een groot springkussen, spelen in de waterspeeltuin en lekker pannenkoeken eten. Volop feest dus.



Feestje op wieltjes

Get ready to roll! Bij RollerKids Fiesta draait alles om plezier, vriendjes, vriendinnetjes en te gekke herinneringen. Rol snel bij hen binnen en maak je klaar voor een kinderfeestje vol vette moves en te gekke vibes!



Thema feestje

Fun Skillz organiseert super toffe kinderfeestjes die ook bij jouw thuis op locatie gevierd kunnen worden. Met veel thema's om uit te kiezen. Zoals piraten, elfen, enz met springkussen, speurtocht, glitters en tattoos.



Fantastisch filmfeestje

Je verjaardag vieren als een echte ster? Dat kan bij Kinepolis Breda. Plof met z'n allen neer in de luxe stoelen, kijk je ogen uit en geniet van al het lekkers uit de feestelijke Kidsbox. Altijd de nieuwste films!



Spelen en jumpen

Vier je kinderfeestje in FunZone Breda en jump en speel er op los. Ze hebben hier een Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline en nog veel meer!



Clubjes en uitjes


Telekids Musicalschool

Zingt en danst jouw kind de hele dag? Kom dan musical les volgen bij Telekids Musicalschool in Breda. Hier gaan ze samen met de leukste docenten aan de slag met zingen, dansen en acteren.



Cursussen bij Nobelaer

De Nobelaer heeft veel leuke cursussen voor kinderen.
Denk aan peuterdans, kleuterdans, kinderatelier, muzieklessen en nog veel meer! Welke gaat jouw kind uitproberen?



Te gekke voorstelling!

Ga naar de super leuke voorstelling 'Paniek in het museum'. Een voorstelling over duo Jeff & Matt die grappige en spannende avonturen beleven in hun nieuwe interactieve familievoorstelling! Komen jullie ook?



Familieticket bios

Zo tof om met je gezin gezellig een filmpje te pakken. Bij Kinepolis Breda hebben ze dat nu nóg leuker gemaakt door een flinke korting te geven voor het hele gezin! Bestel het Familieticket, een bioscoopkaartje speciaal voor gezinnen.



Extra tips


Makkelijk trakteren

Mag jouw kind op school trakteren? Geen idee wat je nu moet maken? Wij hebben 9 traktaties voor je op een rijtje gezet. Makkelijk en snel.



Pannenkoekenrestaurants

Pannenkoeken, mmmm...! Zijn jullie kinderen ook zo dol op pannenkoeken? Hier de leukste en lekkerste pannenkoekenrestaurants!