• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Herfst(vakantie): 10 tips!

9 oktober 2024
Vind jij vakantievoorpret ook zo leuk? Dan ben jij nu vast al op zoek naar inspiratie voor leuke uitjes in de herfstvakantie. Of wil jij gewoon het liefste nu al leuke herfstactiviteiten doen? Ontdek deze 10 toffe activiteiten en schrijf ze in je agenda. Beleef onvergetelijke herfstuitstapjes samen met je hele gezin!

1. Halloween Spooky Days
Spooky Days is een evenement voor stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals de Fright Nights bij Walibi, maar een beetje griezelig. Daysee is terug. Ze heeft een monsterkist gevonden en wil de code kraken! Kun jij haar helpen? Het is tijd om lekker samen te griezelen. 



2. De Caribische Week
Voor het beleven van een extra zomerdag kun je van 19 oktober t/m 3 november terecht bij Pantropica in Luttelgeest! Duik in een avontuurlijke jungle. Bezoek de mysterieuze Pankong River en luister naar de spannende verhalen van onze dierenverzorger. Laat je meevoeren in de wereld van de jungle tijdens een interactieve show.




3. Space College
Dromen jouw kinderen ervan om astronaut te worden? Bezoek dan zeker weten Luchtvaartmuseum Aviodrome. Leer deze herfstvakantie alles over de ruimte en ruimtevaart. Doe allerlei leuke, leerzame activiteiten en beleef een buitenaards avontuur!



4. Crossen in de herfst
Bij deze mountainbike locatie is het altijd droog! Spring op de fiets en ontdek het 4km lange parcours. Er zijn verschillende routes om uit te kiezen. Je mag je eigen mountainbike meenemen of kunt er eentje huren bij Indoor Mountainbike. Dit is een heerlijk binnen-uitje voor het hele gezin! Ontdek de speciale Kidsproof kortingscode. :-)



5. Jumpen en neon-minigolfen
Bekijk de wereld van grote hoogte tijdens de sprongen op de 2400 vierkante meter aan trampolines! Maak een salto of laat je valllen op de airbag bij Jumping Jack! Maak je uitje compleet met glow in the dark minigolf in Jacks Magic Forest.



6. Juf Roos (2+)
Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs al in hun hart gesloten. Zingen jullie gezellig mee met Juf Roos en Gijs bij Kunstlinie? Ze beleven een heel vrolijk verjaardagavontuur.



7. Herfstige (buiten-)activiteiten
Stad & Natuur organiseert deze herfst weer hele toffe activiteiten! Ga bijvoorbeeld pompoen schilderen, volg een bushcraftworkshop, kom naar de feestelijke opening van het Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders en geniet van de natuur in het prachtige donker tijdens Nacht van de Nacht!



8. Halloween tussen de dieren
Vier Halloween tijdens A-Jay’s Griezelpret van 1 oktober t/m 3 november. Met lachende skeletten, griezelige verrassingen en spannende fotomomenten! Komen jullie ook een griezelig kijkje nemen?

9. Fruit plukken bij Vink
In de herfstvakantie is de fruitpluktuin van Vink bijna iedere dag geopend! Zo kun je naar huis met superverse handperen, appels en pruimen. Natuurlijk door jullie zelf geplukt! En daarna lekker samen appeltaart bakken.

10. Shrek de Musical
Wie kent dit prachtige en grappige verhaal nog niet? Deze magisch mooie musical bij Kuntslinie is leuk voor zowel de jonge als de jong-gebleven fans. :-)

Alvast een hele fijne herfst(vakantie) gewenst!

TIP: nog meer van dit soort leuke inspiratie? Meld je aan voor de nieuwsbrief en jij ontvangt onze gratis tips als één van de eerste in je mailbox.