• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Tijd om toffe dingen te plannen!

22 september 2024
Wow, wat een heerlijk zonnig weekend hebben we achter de rug! Terwijl afgelopen zaterdag toch écht de herfst officieel van start is gegaan. Maar gelukkig is plezier hebben totaal weersonafhankelijk. Heb jij ook zo'n zin in een nieuw avontuur? Van creatieve kinderfeestjes en gave clubjes tot inspirerende uitjes en natuurlijk leuke activiteiten in de Kinderboekenweek 2024. Wij hebben de beste tips voor je verzameld

Plan je avontuur

Xperience Day
Tijdens de Xperience days krijg je een kijkje achter de schermen van de media-industrie, bezoek je studio’s en decors die normaal niet toegankelijk zijn en als je geluk hebt ontmoet je ook nog een BN-er. 

Mis dit kinderfestival niet »

Vier het Herfstfeest in het Vroege Vogelbos
Geniet van herfstplezier bij Stad & Natuur! Kom knutselen, smullen van poffertjes en genieten van een interactieve kindervoorstelling. Ontdek allerlei herfstige activiteiten en lekkernijen!

Vier de herfst in stijl »



Stuiterend kinderfeestje
Vier een actief kinderfeestje bij Jumpsquare in Lelystad! Kinderen springen op trampolines, doen tricks en spelen Dodge Ball. Daarna chillen en snacken aan een eigen tafel. Het wordt een onvergetelijke party!

Spring het dak eraf »

Baby's First Spa: kom samen heerlijk tot rust
Gun jezelf en je baby totale ontspanning bij Uniek Mama & Baby Spa in Almere. Relax terwijl je baby geniet van warm water en massages in een veilige omgeving. Pure wellness en waardevolle momenten samen!

Ontspan met je kindje »

Kinderboekenweek '24
Vier eigenzinnigheid tijdens de Kinderboekenweek 2024 in De Nieuwe Bibliotheek Almere! Ontmoet eigenwijze karakters, ontdek leuke boeken en bezoek voorstellingen. Doe speurtochten en gave workshops.

Eigenwijs in de bieb! »

Dit najaar in het theater
Beleef dit najaar de magie van theater met de mooiste, grappigste en coolste kindervoorstellingen bij de Kunstlinie in Almere. De voorstellingen laten kinderen op het puntje van hun stoel zitten. Wees er snel bij!

Humor en ontroering »



Clubjes voor buiten en binnen


Tijd voor (nieuwe) sport
De zomervakantie ligt alweer ver achter ons, tijd om weer actief te worden! Er starten héél veel leuke clubjes zoals voetbal, hockey, paardrijden, dansen, muziekles en meer. Vind de sport die het beste bij jouw kind past.

Vind de juiste sport »

Spetteren en plonsen
Hoera, je kind is vier jaar en klaar voor zwemles! Wij hebben een paar leszwembaden in Flevolandvoor je op een rijtje gezet. Kies een erkend zwembad. Zo leert jouw kind veilig en met plezier zwemmen!

Zwemles Tips & Info »

Nog meer leuke tips

Altijd nieuwe inspiratie
Ontdek in onze blogs de favoriete uitjes en adressen in en om Flevoland. Maar ook handige lijstjes, ervaringen van onze reporters en leuke, creatieve tips. En pssst iedere week delen wij onze Weekend-tips via Instagram.

Leuke stories en reels »

Feestelijk & gezond
Is jouw kind binnenkort jarig? Trakteer op iets origineels en gezonds met onze tips voor leuke en lekkere traktaties die je kind trots mee naar school kan nemen. Bekijk onze blog voor inspirerende gezonde traktaties!

Jummieee! »

Liefs, Kidsproof Flevoland