• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste buitenzwembaden in Utrecht!

13 augustus 2024
Openluchtzwembaden; wij houden ervan. In regio Utrecht zijn er superveel buitenzwembaden waar je heerlijk buiten kan zwemmen en chillen op een grasweide. Wij hebben de leukste kindvriendelijke buitenzwembaden in en om Utrecht voor je op een rijtje gezet!

DE LEUKSTE OPENLUCHTBADEN IN REGIO UTRECHT

Tijd om even af te koelen? Dan is een buitenzwembad of openluchtzwembad een top idee! Zwemkleding, handdoek en natuurlijk zonnebrand mee én zwemmen maar!

Bij deze plekjes in Utrecht zullen de kids zich zeker vermaken. Genoeg tijd dus om zelf even bij te kleuren op de kant, of lekker mee te zwemmen natuurlijk!

Zwembad Krommerijn

Dit fijne zwembad ligt in Utrecht Oost. Naast heerlijk zwemmen in het buitenbad kun je ook met je baby of peuter spelen in het peuterbad, relaxen op het terras en in het gras of je lekker uitleven op het volleybal- en voetbalveld.
>> Buitenzwembad in Utrecht



Knopenbad Montfoort

Spitter, spetter, spater, wat een plezier in het water in Montfoort! De drie openluchtzwembaden maken deze locatie ideaal voor een warme zomerdag. Kinderen kunnen het water in via de glijbanen, om zich vervolgens te vermaken met het speelmateriaal. Het terrein is omringd met een grasje om heerlijk te zonnen!
>> Buitenzwembad in Montfoort



Zwem- en Recreatiepark 'De Koet'

Buiten zwembad Dijnselburg

Laco Driebergen

Bosbad Leersum

Zwembad Den Hommel

Pret bij BatensteinBuiten