• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Toffe kindervoorstellingen!

3 september 2024
Het nieuwe schooljaar is gestart en we hebben weer zin om het theater in te duiken! Er staan gelukkig weer onwijs veel leuke kinder- en familievoorstellingen op de agenda. Check hieronder de leukste voorstellingen in TAQA Theater De Vest in Alkmaar en Schouwburg Het Park in Hoorn.
De leukste theatervoorstellingen voor kinderen!
Ruimtereis | 4+
Een theatervoorstelling waarbij je geniet van aanstekelijke kleutersciencefiction boordevol muziek. Een verbluffende kleutervoorstelling voor iedereen die nog weet - óf juist vergeten is - hoeveel durf er nodig is om in slaap te vallen.
29 september in Het Park 



Grote Slijm Musical | 6+
Na vier succesvolle bioscoopfilms komt "Slijm" nu eindelijk naar het theater. Een volledig nieuw slijmavontuur, vol met de bekende hits 'Slijm is Alles', 'Gek Op Slijm' en 'KABOEJA!' Kom naar de première in Het Park!
13 oktober in Het Park

de grote slijm musical

Kruimeltje | 6+
Nederlands favoriete straatschoffie maakt een reis vol avonturen, humor, en fantasie. Nu te zien met een gloednieuw avontuur in het wilde westen: Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn. Een spannend avontuur voor het hele gezin!
25 oktober in Het Park 

Kruimeltje en de strijd om de goudmijn

Professor S. | 7+
Een verbluffend realistische, maar ook muzikale en humoristische voorstelling over het brein. De kern is het belang van bewegen en muziek. Deze voorstelling maakt zijn gedachtegoed toegankelijk voor kinderen.
26 oktober in Het Park

Professor s.

Super Magic | 6+
Maak je klaar voor 60 minuten entertainment vol met allerlei goocheltrucs, grappen, interactie met de zaal en nog veel meer. Een onvergetelijk en betoverend uitje voor het hele gezin. Super magic toch?!
27 oktober in Het Park



Man met Hoed | 10+
'Man met Hoed' is een surrealistisch circusvoorstelling met veel humor, poëzie, slapstick en absurdisme, waarin je de volgende stap van de man met de hoed absoluut niet ziet aankomen. Een heerlijk familievoorstelling.
27 oktober in De Vest

Man met Hoed

JeugdTheaterVestival
In de herfstvakantie is het weer feest met het JeugdTheaterVestival. Geniet van één van de mooi voorstellingen en doe mee met de activiteiten. Vóór en na de voorstellingen is er gelegengeid voor de kids om te spelen.
30 oktober in De Vest

JeugdTheaterVestival

Buurman&Buurman | 4+
Buurman & Buurman zoeken het bij deze voorstelling hogerop. Geniet van het bekende team terwijl ze een manier vinden om naar te maan te gaan. Helpen jullie ze mee een raket te bouwen? A je to!
24 november in De Vest 

Buurman & Buurman naar de maan

De Klokkenluider
Tijdens de donkere dagen rond kerst is deze muziektheatervoorstelling te zien in de Grote Kerk in Alkmaar. Een voorstelling gebaseerd op het beroemde verhaal van 'Notre-Dame de Paris'. Leuke kerstvakantietip!
21 dec t/m 3 jan in De Grote Kerk

de klokkenluider

Shrek de Musical
In deze hilarische en hartverwarmende voorstelling komen de geliefde personages uit de populair animatiefilm Shrek tot leven. Geniet van een voorstelling met Shrek, Fiona en zijn praatgrage Ezel.
10 & 11 mei 2025 in De Vest 

Shrek de musical

Veel plezier in het theater!

Claudine